29 / 04 / 2024

Ferko Signature Levent fiyat!

Ferko Signature Levent fiyat!

Firma: Ferko İnşaat

Proje: Ferko Signature

Ferko Signature Levent fiyat bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. Ferko Signature Levent'in sosyal olanakları arasında arasında ‘Kent Bahçesi’ konsepti ile oluşturulan yeşil alan, cafe ve restoran ve toplantı odaları bulunuyor...




Ferko Signature projesi  İstanbul Avrupa yakası Levent'te yükseliyor.  Proje Ferko inşaat imzası taşıyor. 


Ferko Signature Levent fiyat bilgisi haberimizin içinde yer alıyor.  Ferko Signature  Levent fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Ferko Signature Levent projesi 2 ofis bloğundan oluşuyor.  Proje 127 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Ferko İnşaat Ferko Signature projesinde 30 kattan oluşan Sign-1'de ofislerin 25 katını satışa sunulacak.6 kattan meydana gelen Sign-2'de ise ofisler kiralanacak. 


Ferko Signature Levent fiyat:

Ferko Signature ofis fiyatları 7 bin 500 dolardan başlıyor. Ferko Signature Levent fiyat listesi için Ferko Signature satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Projenin teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Ferko Signature Levent nerede?

Levent Ferko Signature, metroya 50 metre, Şişli – Mecidiyeköy’e 3 kilometre,  Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 6 kilometre,  Boğaziçi Köprüsü’ne 4 kilometre,Maslak’a 6 kilometre ve Taksim’e 7 kilometre mesafede konumlanıyor.


Ferko Signature Levent'in sosyal olanakları arasında arasında ‘Kent Bahçesi’ konsepti ile oluşturulan yeşil alan, cafe ve restoran ve toplantı odaları yer alıyor. 


Ferko İnşaat Ferko Signature adres: Büyükdere Caddesi No:17 Levent 34398 İstanbul


Ferko Signature Levent iletişim:

Tel: 0212 268 11 44

Web: http://ferkosignature.com/




projeye sor



Geri Dön