28 / 04 / 2024

Ferko Signature yoğun ilgi görüyor!

Ferko Signature yoğun ilgi görüyor!

Ferko İnşaat Ferko Signature projesini geçtiğimiz haftalarda görücüye çıkardı. Klasik ofis anlayışındaki kalıpları ortadan kaldıran Ferko Signature projesi çok yoğun ilgi ve beğeni gördü.




Standart ve boğucu ofis çalışma ortamlarının aksine kullanıcılarına ferah ve renkli çalışma ortamı sunan Ferko Signature geniş panoraması ile İstanbul' un keyfini çıkartma imkanı sağlıyor. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten Ferko Signature ile iş hayatına konforu taşıyacağız dedi. 



 Gökçe Bey, Ferko Signature gelen yoğun ilgiyi nasıl değerlendiriyorsunuz? 


Ferko İnşaat olarak ürettiğimiz her projede oluşturduğumuz standartlan bir adım öteye çıkartarak yolumuza devam eden bir Hayata geçirdiği projeler ile gayrimenkul sektörünün önemli markalarından biri olan Ferko İnşaat, Ferko Signature Projesi ile ofis anlayışında standartları değiştirerek yukarı çıkardı 1 990 yılından buyana mimarisi ve konsepti ile fark yaratan projeler hayata geçiren Ferko İnşaat Ferko Signature Projesini geçtiğimiz haftalarda görücüye çıkardı. Klasik ofis anlayışındaki kalıpları ortadan kaldıran Ferko Signature Projesi çok yoğun ilgi ve beğeni gördü. Tasarımı ve mimarisinin yanı sıra teknolojik özellikleriyle de öne çıkan Ferko Signature, konforlu bir iş ortamından uzak yaşam  vaat ediyor. 2 ofis bloğu ve bunları Â birbirine bağlayan kent bahçesinden oluşan Ferko Signature İstanbul'un keyfini ve konforunu ofis haya- V tmda da yaşama imkanı sunuyor. 


¦ Gökçe Bey; Ferko Signature projesini tanımadan önce kısaca Ferko inşaat' tan bahseder misiniz? 


1990 yılından buyana inşaat sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Kurulduğumuz günden buyana yurtiçinde hem de yurtdışında pek çok önemli projeye imza attık. Geçen 24 yılda gerçekleştirdiğimiz projeler her zaman özellikli ve adından söz ettiren nitelikte oldu. 


Kâğıthane'de PapiA rus Plaza ofisleri ve Kâğıthane Metro I Grossmarket binası, B Yeşilköy'de Ferko  Manizade Sitesi, H Beylerbeyi Bosphoms Palace Hotel, Kemerburjtfe gaz'da Kemerli mall AVM  ve Gökmahal Residence, W Caddebostan Ragıp Paşa Korusu Konut Kompleksi, Dudullu ÎMES Park Oteli ve Metro Grossmarket kompleksi bugüne kadar yapmış olduğumuz yatırımların kalitesini anlamanız için önemli birer örnek teşkil etmektedir. Ferko İnşaat olarak Türkiye'nin yanı sıra Azerbaycan, Türkmenistan, Suudi Arabistan, Afganistan ve Libya'da pek çok inşaat projesini hayata geçirdik. Geçen 24 yılda kaliteden asla ödün vermedik, inanmadığımız hiçbir projede yer almadık. Bu yaklaşımımız bize başarıyı da beraberinde getirdi. Ferko Signature'nin de diğer projelerimiz gibi adından sıkça söz ettireceğine yürekten inanıyorum. 


Gökçe Bey; Projenin detaylarından bahseder misiniz? 


Sign-1 bloğunun Belgrad ormanlanndan İstanbul Boğazı ve Haliç'e kadar uzanan geniş bir panoramaya karşı çalışma imkânı sunuyor. Biz projeye başlarken, Levent Bölgesi'nde İstanbul'un keyfini ve konforunu ofis hayatında da yaşanmasını amaçladık. Geniş cam yüzeyler, hem manzaranın keyfine varılmasına imkân veriyor hem de güneş ışığının daha çok içeriye girmesi sağlanarak enerji tasarrufuna ve dolayısıyla da çevreye katkı sağlıyor. 


Ayrıca alışılagelmiş standartların aksine, 13'ncü kata kadar manuel, 13. kat üzerinde ise bina otomasyon sistemi dâhilinde çalışan ve otomatik olarak açılabilen pencereler ile de ofis hayatının en büyük sorunlarından biri olan temiz hava eksikliğine çözüm sunuyoruz. 


Sign-2'nin ise BüyükdereCaddesi üzerinden görkemli lobisinin açıldığı ferah girişi, ofis katlarında yaratılan kusursuz işçiliği ve bugüne kadar düşünülmemiş işlevsel detayları ile modern iş dünyasının lüksü oluyor. 


Kuzey, güney ve batı cephelerini saran Sign-2'nin Dede Korkut Caddesi üzerinden sağlanan 20 metre yüksekliğindeki cam atrium girişiyle ve 6 kat üzerinde farklı büyüklükteki ferah ve modüler yatay ofis alanları sunuyoruz. 


Ofis hayatına lüks bir dokunuş Ferko Signature Projemiz iş konforunu artıracak teknolojik özellikleriyle de dikkat çekiyor. İş hayatının profesyonel Ferko Signature'ın bölgeye ve projeye dahil olacak markalara prestij katacak yönüne hitap eden tam donanımlı 'Business Center'ında ofis ve toplantı odaları lüks birer çalışma mekânı olarak tasarladık. İş görüşmeleri için de 'Signature Lounge' ile özel toplantılara ferah mekânlar oluşturduk Ferko Signature, ferah ve modern ofislerinin yanı sıra molalar için özel olarak tasarlanan 'Kent Bahçesi' ile de farklılığını ortaya koyuyor. 'Kent Bahçesi' konsepti ile oluşturulan yeşil alan, cafe ve restoranları da içinde barındıran bölge, iş yaşamının temposunda çalışanlara nefes alacak zamanlar yarattık. 


Habertürk Ek 


Ferko İnşaat Ferko Signature nerede?

Ferko İnşaat Ferko Signature adres : Büyükdere Caddesi No:17 Levent 34398 İstanbul



Tel: 0212 268 11 44

Web: http://ferkosignature.com/


Geri Dön