05 / 05 / 2024

Ferko Signature'de ofisler sahiplerini buluyor!

 Ferko Signature'de ofisler sahiplerini buluyor!

Ferko İnşaatın Levent'te hayata geçirdiği yeni projesi Ferko Signature'ın satılabilir alanlarının yüzde 53'ü sahiplerini buldu. Proje, ofis hayatına yenilikler getiriyor.



Ferko Signature Levent'te hayata geçiyor. Projeye yoğun ilgi olduğunu belirten Ferko inşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten. "Haziran ayında lansmanını yaparak satışına başladığımız Ferko Signature projemizde oldukça büyük bir yol kat ettik. Projemizin satılabilir alanlarının yüzde 53 u satıldı Levent'in göbeğinde, tüm bağlantı yollarına yakın olan projemiz, yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor" dedi.  Tasarım ve mimarisinin yanı sıra teknolojik özellikleriyle de ofis hayatına yenilikler getirecek olan Ferko Signature'ın. 30 aydan daha kısa bir sürede tamamlanması hedefleniyor. 

Ferko Signature projesi, iki ofis bloğu ve bunları birbirine bağlayan kent bahçesinden oluşuyor. 40 bin metrekare brüt satılabilir alan üzerine kurulan ve 30 kattan oluşan Sign-l'deki ofisler satışla sunulurken. 10 bin metrekare brüt kiralanabilir alan üzerine kurulan ve 6 kattan oluşan Sign-2'deki ofisler ise kiralanacak. 


Para Ek


Geri Dön