28 / 04 / 2024

Ferroli’nin kombi üretimi hız kazandı!

Ferroli’nin kombi üretimi hız kazandı!

Ferroli’nin Türkiye’deki büyümesi Düzce’de başladığı kombi üretimi ile hız kazandı...




 


1989 yılında bir apartman dairesinde yola çıkan Ferroli Türkiye, şu anda 7 katlı genel müdürlük binası, Düzce’de inşa edilen 65,324 m² alan üzerinde, 35,322m² kapalı alana sahip fabrika binası, fabrikaya yaptığı 35 milyon Euro’luk yatırım ve Mart ayında başlayan kombi üretimi ile Türkiye’de büyümeye devam ediyor


 


Isıtma ve soğutma sektöründe yarım yüzyılı aşkın bir tecrübeye sahip olan Ferroli’nin, Türkiye’deki yatırımları hız kazandı. “Kök Salıyoruz” sloganıyla önümüzdeki sene 25.yılını da kutlayacak olan Ferroli Türkiye, Mart ayı itibariyle Düzce’de kombi üretimine başladı.   


Endüstriyel ürünlerden bireysel kullanıma yönelik ürünlere, ısıtma ve havalandırmadan hidromasaja kadar geniş bir yelpazede üretim yapan Ferroli Grubu’nun en hızlı büyüyen şirketi olan Ferroli Türkiye, Avrupa standartlarında kaliteli ürünlerle Türk tüketicisini buluşturarak, yetkili satıcı, yetkili servis ve son tüketici memnuniyeti ile pazarda güçlü bir yere sahip.  


Merkezi İstanbul'da bulunan Ferroli A.Ş.'nin İstanbul, Ankara, Konya,  İzmir  ve Kayseri'de 5 bölge müdürlüğü bulunmaktadır. Yurt genelinde 200’ü yetkili satıcı olmak üzere toplam 520 satış noktası ve toplam 200 teknik servis ile hizmet vermektedir.


Düzce’ye 35 milyon Euro yatırım


10 yılı aşkın bir süredir Ferroli Türkiye’nin genel müdürlüğünü yürüten Çetin Çakmakçı; “Ferroli’nin Türkiye’deki büyümesinin her adımında bulunan biri olarak bugünkü yatırımımızdan ve Türkiye’deki konumumuzdan dolayı çok mutlu ve gururluyum. Yaptığımız yatırımlarla Türkiye’de istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyoruz. Hedefimiz yeni yatırımlarla sektördeki en büyük ilk 3 oyuncu arasına girmek. Ayrıca üretimin yanı sıra tüketicileri enerji kullanımı konusunda bilinçlendirme projelerine başlayacağız” dedi.


Düzce’deki fabrika ile ilgili bilgi veren Çakmakçı “Düzce 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde 65,324 m² alan üzerinde yer alan toplam 35,322 m² kapalı alana sahip Ferroli fabrikası, bölgeye 35 milyon Euro’luk bir yatırım sağladı. 2008 yılında panel radyatör üretimine başlanan tesiste 2009 yılında havlu kurutucu ve 2013 Mart ayı itibariyle de kombi üretimi başladı. Bugün Ferroli Grubu’nun panel radyatör ve havlu kurutucu ihtiyacının tamamının karşılandığı Düzce tesisleri 525.000 adet radyatör, 300.000 adet  havlupan ve 300.000 adet kombi üretim kapasitesine sahiptir” dedi.  


Geri Dön