11 / 05 / 2024

ferroli kombi üretimi

ferroli kombi üretimi

Ferroli’nin Türkiye’deki büyümesi Düzce’de başladığı kombi üretimi ile hız kazandı...

Avrupa'da sanayi üretimi Temmuz'da yüzde 1,9 arttı!

Avro Bölgesi'nde sanayi üretimi bu yılın temmuz ayında beklentileri aşarak bir önceki aya göre yüzde 0,6, yılık bazda da yüzde 1,9 arttı.

Kombi bozulursa kiracı mı öder?

Kiracı kira bedelinin yanı sıra bazı masrafları da ödemek ile mükellef oluyor. Kiracı, kiralananın olağan kullanımı için gerekli temizlik ve bakım giderlerini de ödüyor. Peki, kombi bozulursa kiracı mı öder?

Avrupa'da inşaat üretimi 2.3 azaldı!

Avrupa İstatistik Ofisi'nin (Eurostat) açıkladığı verilere göre, 19 üyeli Euro Bölgesi'nde mevsimsellikten anndırılmış inşaat üretimi bu yılın haziran ayında bir önceki aya göre yüzde 1,9, geçen yılın haziran ayına kıyasla da yüzde 2,3 azaldı.

Avrupa'nın inşaat üretimi yüzde 2.3 azaldı!

Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi haziran ayında yıllık bazda ise yüzde 2,3 azaldı. AB'ye üye ülkeler arasında inşaat üretiminde aylık bazda en fazla azalış yüzde 4,5'le Almanya'da oldu.

Beyaz eşya üretimi yüzde 11 arttı!

Türkiye'de beyaz eşya üretimi, yılın ilk yarısında, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 11'lik artışla 11 milyon 849 bini geçti.

Beyaz eşya üretimi yüzde 8.8 arttı!

Türkiye pazarındaki beyaz eşya üretimi sektörün yılın ilk 5 ayındaki performansı ile geçen yıla göre yüzde 8,8'lik artış gösterdi.

2002 yılında Şişecam, Paşabahçe Fabrikası'nda üretimi durdurmuş!

2002 yılında Şişecam Topluluğu, 873 işçinin çalıştığı Beykoz'daki tarihi Paşabahçe Fabrikası'nda üretimi durdurmuş. 1998 - 2001 yıllarında 71.5 milyon dolar zarar eden fabrika, verimsizlik yüzünden kapatılacakmış.

Kentsel dönüşüm ile kombi pazarı 3 yıldır büyümüyor!

Kentsel dönüşüm yasası ile beraber 2 bin metrekarenin üzerindeki binalarda kazan kullanma zorunluluğu uygulaması yüzünden kombi pazarının artık büyüyemediğine dikkat çekiliyor. Açıklama Vaillant Türkiye yöneticisinden...

Ray Sigorta'dan konut poliçesine ücretsiz kombi-klima bakımı!

Ray Sigorta'dan "Evimsaray" konut poliçesi sahibi olan tüm sigortalılarımız; poliçe süresi içerisinde değerlendirilmek üzere yılda 1 kez ücretsiz 1 kombi ve 1 klima bakımı yaptırabilirler.

İstanbul'da kum üretimi ilave yıkama tesisi toplantısı 9 Haziran'da!

ETİLER MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. tarafından; İstanbul'da Kum üretimi kapasite artışı ve ilave yıkama tesisi için 9 Haziran 2015 günü saat 11:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

İzmir'de Bitkisel Yağ Üretimi ve Rafinasyon Tesisi toplantısı 9 Haziran'da!

ABALIOĞLU YAĞ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. tarafından; izmir'de Bitkisel Yağ Üretimi ve Rafinasyon Tesisi için 9 Haziran 2015 günü saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Kombi bakımı kiracıya mı ait?

Kiralanan evlerde yaşanan demirbaş sorunlar arasında kombi arızası hususu da bulunuyor. Kiracı ve mal sahibi bu masrafların kim tarafından ödenmesi konusunda anlaşmazlık yaşayabiliyor. Peki, kombi bakımı kiracıya mı ait?

Beyaz eşya üretimi yüzde 3 artış gösterdi!

TÜRKBESD Başkanı Özcan Aydilek, "Beyaz eşya sektörünün üretimi 2014'te yüzde 3 civarında arttı. İhracatta da yüzde 5 büyüme yakaladık. Ancak iç satış rakamlarımızda yüzde 2 düşüş oldu" dedi.

ferroli kombi üretimi Haberi

ferroli kombi üretimi



1989 yılında bir apartman dairesinde yola çıkan Ferroli Türkiye, şu anda 7 katlı genel müdürlük binası, Düzce’de inşa edilen 65,324 m² alan üzerinde, 35,322m² kapalı alana sahip fabrika binası, fabrikaya yaptığı 35 milyon Euro’luk yatırım ve Mart ayında başlayan kombi üretimi ile Türkiye’de büyümeye devam ediyor



Isıtma ve soğutma sektöründe yarım yüzyılı aşkın bir tecrübeye sahip olan Ferroli’nin, Türkiye’deki yatırımları hız kazandı. “Kök Salıyoruz” sloganıyla önümüzdeki sene 25.yılını da kutlayacak olan Ferroli Türkiye, Mart ayı itibariyle Düzce’de kombi üretimine başladı.   


Endüstriyel ürünlerden bireysel kullanıma yönelik ürünlere, ısıtma ve havalandırmadan hidromasaja kadar geniş bir yelpazede üretim yapan Ferroli Grubu’nun en hızlı büyüyen şirketi olan Ferroli Türkiye, Avrupa standartlarında kaliteli ürünlerle Türk tüketicisini buluşturarak, yetkili satıcı, yetkili servis ve son tüketici memnuniyeti...