02 / 05 / 2024

Ferruh Taşdemir: Ali Ağaoğlu bana babalık yaptı!

Ferruh Taşdemir: Ali Ağaoğlu bana babalık yaptı!

Ferruh Taşdemir:   Bana en çok babalık yapan kişi Ali Ağaoğlu'dur. Beni oturtur karşısına, günde bir saat ekonomi dersi verir, yaşantımla ilgili ders verir, yaptıklarını, yapacaklarını anlatır.



İlker İnanoğlu'ndan ayrılmış olan manken Özge Ulusoy'la el ele görünce tanıştık kendisiyle, milletçe. Kısa süre sonra da bütün Türkiye'nin konuştuğu bir nikah töreniyle hafızalara kazındı 'damat bey'. Gelinin annesi ve babası nikahı bastı, olaylar büyüdü ve şanssız çift sadece bir gün evli kalarak, ayrıldı. Hatta evlilik iptal edildi resmen! Ardından Efe Önbilgin'le yolları ayrılan Deniz Akkaya ile el ele fotoğrafları çıktı. Herkes şaşırdı yine. Yaşadığı ilişkiler öyle reklam kokulu, öyle intikam soslu göründü ki; haliyle herkes 'Kim bu adam' sorusunu sormaya başladı birbirine. Ben de merak ettim... Tıpkı Acun Ilıcalı gibi Televole muhabirliğinden yapımcılığa yükselmiş bu genç adam manken avcısı mıydı, şöhret meraklısı mıydı, yoksa nurtopu gibi yepyeni bir playboy'umuz mu olmuştu Aradım, buluştuk... Deniz Akkaya'nın da olmasını istedim röportajda ama o sadece içinden geçen birkaç cümleyi söylemekle yetindi. 'şžirin bugün röportaj yapacağın adam benim için çok çok önemli. Bunun nedenlerini iki saatlik röportaj içinde anlaman belki mümkün olacaktır belki vakit kısıtlı kalacaktır ama tüm kalbimle Ferruh'a hassas davranmanı istiyorum' dedi. Hadi bakalım, tüm ezberlerim bozuldu benim! 'Niye bu adamlasın Deniz' diye sormaktan da kendimi alamadım. Cevap verdi: 'Bir adama aşık olma nedenim tek başına yeterli olabilir mi sence Ama en önemlisi HUZUR, HUZUR, HUZUR,' diye mesaj attı böyle büyük karakterlerle...

- Siz bir playboy musunuz Yaşadıklarından yorulmuş üzgün kadınları ağına düşüren bir fırsatçı mısınız Yoksa bu işler nasıl yapılır, onu bilen bir şöhret meraklısı mısınız Ne yapıyorsunuz, kimsiniz, merak ediyorum... - Ben sadece içimden gelen sesi dinleyip ona göre hareket eden bir adamım.
- Fazla basit bir cevap bu! - Benim için bu kadar basit ama! Aslında bu soruyu bana değil de karşı tarafa sorsanız, 'Siz bu çocukta ne buluyorsunuz' diye.
- şžu anda sizin ne yapmaya çalıştığınızı merak ediyorum ben... - İnanın ben çok vicdanlı bir insanım. Benim iki tane ablam var, amcamın kızları var, hayatta en korktuğum şey bir insanın vicdanıyla oynamaktır. Allah'a şükür inancım da çok kuvvetlidir, çok sağlamdır...
- Tamam da 'ses getirecek' birliktelikler yaşamak, mankenlerle afişe olmak gibi bir merak var sanki sizde. Tesadüf mü hepsi - Bu kadar yıl, öyle büyük bir çevre yaptım ki bu işten dolayı... Tanımadığım model, sanatçı, oyuncu ya da telefonla ulaşamayacağım insan yok! şžu anda yapımcıyım ve çok iyi bir yerdeyim. Dolayısıyla ekran önünde veya gazete sayfalarında olmam tam tersine benim işlerimi sekteye uğratır, istediğim bir şey değil ki bu!
- Neden o zaman - O anda içimden geliyor, yapıyorum! - şžımarık bir oğlan çocuğu gibi yani - Biraz öyle... İçimden geldi, evlenmek istedim o anda ve yaptım. Ama karşılıklı, iki taraf için de böyleydi. Yaşandı, bitti, yanlışmış, keşke daha önceden farkına varsaymışım bazı şeylerin ama olmadı. Hayatta her şey insanlar için.
- Bir dakika! İlişki yorgunu kadınları etkilemek daha mı kolay oluyor Özge Ulusoy bir ilişkiden yeni çıkmıştı, onunla birlikte olup evlendiniz. Deniz Akkaya'nın inişli çıkışlı ilişkisi bir sürprizle bitti, onunla oldunuz. Nefise Karatay, M. Ali Erbil'den ayrıldığında yine siz yanında bitmişsiniz. Arka arkaya sıralayınca merak ediyor insan ister istemez... - Nefise konusu yanlış, Nefise'yle aramda hiçbir şey olmadı. O dönemde ben muhabirdim daha, 21 yaşımdaydım. Tek başımıza değil, 15 kişi eğleniyorduk. Nefise, sadece Mehmet Ali'yi benimle kıskandırmak istedi, o kadar.
- Siz hiçbir şey yapmadınız yani - Hiç, sıfır! Hiçbir alakamız yoktu. Ben bir hafta boyunca ceza yedim bu yüzden Show TV'de. Sonra M. Ali ve Nefise gelip, şžansal Abi'den özür diledi. Ve o gün Televole'de M. Ali Erbil ve Nefise Karatay'la röportaj yaptım ben, herkes şaşakaldı ve anında normale döndü olay. Orada Nefise'nin kadınsal hırsları devreye girmişti, benim hiç suçum yoktu.
- Peki sonrakiler - Aynı sosyal ortamlardayız bu insanlarla. Eski eşimle de (Özge Ulusoy) kaç senelik arkadaştık. Deniz de 10 senelik arkadaşımdır benim!
- Peki ne oluyor da 10 senelik arkadaşlık birdenbire ilişkiye dönüşüyor - Biz kalabalık bir grupla Bodrum Yalıkavak'a gittik, bayram tatiline. Tatilin üçüncü günü Deniz'le o kadar eğlenmeye başladık ki, 24 saat uyumuyorduk... Denizin ortasında jet-ski'de kaldık mesela! Ne benim eski hayatımdan, ne onun eski hayatından hiçbir iz yoktu ve birbirimizden acayip keyif aldık. Dönüşümüze bir gün kala, yemek yerken bir anda ellerimiz masanın altında buluştu. Bir anda oldu ama! Hiç plan yoktu. Göz göze geldik, o andan sonra da devam etti zaten.
- Halbuki her şey çok planlı ve reklam amaçlı görünüyor. Ya da intikam sosu var gibi... - Öyle görünüyor değil mi Ne zaman anlayacaksınız biliyor musunuz; bir süre geçtikten ve Deniz'le ilişkimiz oturduktan sonra. 'A bunlar hala beraberler,' diyeceksiniz.
- şžunu da anlamıyorum; ne kadar çabuk seviyorsunuz, ne kadar çabuk aşık oluyorsunuz ve ne kadar çabuk evlenme teklif ediyorsunuz... - Bu erkeğe bağlı... Ekonomik şartlarla, özgüvenle, kendinle barışık olmanla alakalı.
- şžaka değil; dün Özge'yi seviyordunuz, iki ay sonra Deniz'i seviyorsunuz. Nasıl oluyor bu - çok güzel oluyor! Hayat devam ediyor, belki bundan sonra da başkasını seveceğim, bu çok normal bir şey yani. Hayat o kadar kısa ki, içine ne kadar çok şey sığdırabilirsen o kadar iyi. - Bu mudur yani hayatınızın özeti, amacı - Benim için hayatın amacı; evlenip güzel bir aile kurmak, çocuklarımla güzel bir yaşam sürdürmek. O kadını arıyorum ve buldum galiba! - Galiba Emin değil misiniz - Daha çok yeniyiz. 12 gün oldu.

BASKETBOL DİZİSİ YAPIYOR
Ferruh Taşdemir, 30 yaşında bir yapımcı. Yaklaşık 10 yıl şžansal Büyüka ve Can Tanrıyar'la Televole, Pazar Keyfi ve Maraton ekibinde muhabirlik yapmış. Daha sonra Bu Film Bitmez, İlle de Roman Olsun, Güldür Bakalım, Ünlüler Sirki, Sol şžerit, Evlere şženlik gibi programlara imza atmış. şžimdi de Yolun Başı diye bir basketbol dizisine hazırlanıyor; Deniz Akkaya'ya da bu dizideki hala rolü teklif edilmiş.

HER şžEY çOK MASUM!
'Biz Deniz'le çok masum, çok dürüst bir şey yaşıyoruz. Kimseyi de buna inandırmak zorunda değiliz. Ben Deniz'in hayatında şu anda çok önemli bir rol oynuyorum, Deniz benim hayatımda çok önemli bir rol oynuyor, inşallah da bu böyle gider...'
Sabah/şžirin Sever


Geri Dön