09 / 05 / 2024

Fethi Pekin kimdir? Fethi Pekin kaç dil biliyor?

Fethi Pekin kimdir? Fethi Pekin kaç dil biliyor?

Fenerbahçe'nin yönetim kurulunda yer alan ve 2011 Fenerbahçe'nin avukatlığını üstlenen Fethi Pekin kimdir? Fethi Pekin kaç yaşında? Fethi Pekin kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...



Fethi Pekin, Pekin & Pekin Hukuk Bürosu'nun Yönetici Ortağı olarak görev yapmaktadır. Bankacılık ve finans, kurumsal ve birleşme satın alma gibi alanlarda lider olarak tanınan Pekin, uluslararası işlemlerde ve proje finansmanında aktif rol almıştır. Özellikle 2005-2006 yıllarındaki birleşme ve satın alma patlaması döneminde bankacılık ve telekomünikasyon sektörlerinde birçok anlaşmaya danışmanlık yapmıştır. Daha sonra 2007-2008 yıllarında medya, enerji, hizmetler ve sağlık sektörlerine odaklanmıştır. Yenilenebilir enerji ve finansal hizmetler de dahil olmak üzere farklı sektörlerde faaliyet göstermiştir.

Fethi Pekin kimdir? Fethi Pekin kaç dil biliyor?

Fethi Pekin, uluslararası danışmanlarla işbirliği yaparak Pekin & Pekin'in hizmet ağını geliştirmek ve ilerici bir hukuk firması vizyonunu yönlendirmek gibi sorumluluklar da üstlenmektedir.

Fethi Pekin, lisans eğitimini ABD Boston Üniversitesi'nde (B.A. 1993) tamamlamıştır. Daha sonra İngiltere Buckingham Üniversitesi'nde hukuk alanında eğitim almıştır (LL.B. 1996). Hem Türkçe hem de İngilizce dillerini bilmektedir.

Nevres Erol Bilecik Kimdir?
Ali Y. Koç Kimdir?
Bekir İrdem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Geri Dön