30 / 04 / 2024

Fethiye Spor Kompleksi 15 gün içerisinde hizmete açılacak!

 Fethiye Spor Kompleksi 15 gün içerisinde hizmete açılacak!

Recep Altepe, gerek tesis gerekse sporcu sayısıyla Türkiye´nin en sportmen ili olan Bursa’ya, Büyükşehir Belediyesi tarafından kazandırılan Fethiye Spor Kompleksi’nin 15 gün içerisinde hizmete açılacağını söyledi.




Amatör spora ve sporculara desteklerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Spor Kenti Bursa’ hedefiyle gerçekleştirilen spor tesisi yatırımlarına Fethiye Spor Kompleksi ile yeni bir tesis daha ekleniyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Fethiye Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulundu.


Bursa´nın spor tesisi ve sporcu sayısı bakımından Türkiye lideri olduğunu vurgulayan Başkan Altepe, “Son 4,5 yılda açtığımız spor tesisi sayısı 105’i buldu. Yaptığımız yatırımlarla birlikte, sporcu sayısı da hızlı bir artış gösterdi. Sporcu sayımızın artmasıyla artık Bursa, sporda Türkiye’nin lideri konumuna yükseldi. Bugün 48 bin 200 rakamıyla Türkiye´nin en fazla öğrenci sporcu sayısına sahip il olduk” dedi.


Başkan Altepe, 15 gün içerisinde açılışı yapılacak olan Fethiye Spor Kompleksi’nin futbol sahaları, yüzme havuzu, kapalı spor tesisi ve çeşitli branşlara ait spor alanlarıyla spora ve sporculara hizmet vereceğini söyledi. Tesisin geniş bir alanı kapsadığını belirten Başkan Altepe, “Amatör spora gerçek anlamda sahip çıktığımızı bu şekilde göstermiş oluyoruz. Başta Fethiye olmak üzere tüm Nilüfer ilçesi ve diğer bölgeler, bu tesislerden istifade edebilecek. Buraya gelen amatör sporcularımız, belediyemiz öncülüğünde maçlara hazırlanabilecekler” diye konuştu.


Başkan Altepe´ye inceleme sırasında Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) Başkanı Cemal Vardar ile Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık da eşlik etti.


Bursa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön