16 / 05 / 2024

bursa Fethiye Spor Kompleksi

bursa Fethiye Spor Kompleksi

Recep Altepe, gerek tesis gerekse sporcu sayısıyla Türkiye´nin en sportmen ili olan Bursa’ya, Büyükşehir Belediyesi tarafından kazandırılan Fethiye Spor Kompleksi’nin 15 gün içerisinde hizmete açılacağını söyledi.

Bursa'da 6.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Bursa Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Fethiye Mahallesi'nde 6 milyon 662 bin 592 TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 30 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Bursa Nilüfer'de 10.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü Fethiye Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 18 Nisan'da gerçekleşecek..

Özdilek'ten Fethiye’ye yeni park ve spor tesisi!

Bursa’nın hayırsever iş adamlarından Hüseyin Özdilek, Nilüfer’in Fethiye Mahallesi’ne park, pazar yeri, spor tesisi, dinlenme ve oyun alanları kazandıracak.

Orange City: Özdilek Holding'den Bursa Nilüfer'e yeni proje!

Özdilek Holding, 2013 yılında hayata geçirdiği Eskişehir Loft Konutları’ndan sonra şimdi de Bursa’nın en önemli yaşam merkezlerinden biri olan Nilüfer Fethiye’de ‘Orange City’ projesini hayata geçiriyor.

TOKİ Bursa İrfaniye kura çekiliş sonuçları açıklandı mı?

Başvuruları sona eren TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Evleri kura çekilişi Uludağ Üniversitesi Fethiye Kültür Merkezi'nde yapılıyor. Peki TOKİ Bursa İrfaniye kura çekiliş sonuçları açıklandı mı?

Bursa'da Işıktepe ve Fethiye arası kavşak yapılacak!

Mudanya yolu ile İzmir yolunu birbirine bağlayan trafik yüklerinin her geçen gün arttığı Ata Bulvarı’ndaki trafik sorunu Işıktepe ve Fethiye Mahalleleri arasında yapılacak kavşakla son bulacak.

PDC Pideci 6. şubesini Fethiye'ye açacak!

6. şubesini Fethiye'de açacak olan PDC Pideci, 7. şubeyi Bursa'da açacak. Pideci, geleneksel pide anlayışına yeni bir yorum getirerek zincir olma yolunda planlı büyümesini sürdürüyor.

Milli Emlak Bursa'da arsa satıyor: 5 milyon 115 bin liraya!

Bursa Defterdarlığı Ertuğrulgazi Milli Emlak Müdürlüğü Bursa Nilüfer Fethiye'de yer alan 6 bin 18 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. ihale 17 Nisan 2014 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek...

Bursa Nilüfer'de spor kompleksinin açılışı yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından ´Bursa´yı sporda marka kent haline getirmek hedefiyle´ Nilüfer´ de yaptırılan Fethiye Spor Kompleksi, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete açıldı....

Fethiye Spor Kompleksi 15 gün içerisinde hizmete açılacak!

Recep Altepe, gerek tesis gerekse sporcu sayısıyla Türkiye´nin en sportmen ili olan Bursa’ya, Büyükşehir Belediyesi tarafından kazandırılan Fethiye Spor Kompleksi’nin 15 gün içerisinde hizmete açılacağını söyledi.

Fethiye Spor Kompleksinin temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından merkez Nilüfer ilçesinde yaptırılacak "Fethiye Spor Kompleksi"nin temeli atıldı.Belediye Başkanı Recep Altepe, yaptığı konuşmada, Bursada sürekli konuşulan projelerin, bu dönem hayata geçirildiğini söyledi

Bursa'da kaçak yapılaşmaya izin verilmeyecek!

Bursa Valisi Şahabettin Harput kaçak yapılaşmanın Bursa'nın en önemli sorunlarından biri olduğunu söyledi

Bursa'ya yeni yol yaptırılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesince, teleferik bölgesine ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yeni yol yaptırılıyor

bursa Fethiye Spor Kompleksi Haberi

bursa Fethiye Spor Kompleksi


Amatör spora ve sporculara desteklerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Spor Kenti Bursa’ hedefiyle gerçekleştirilen spor tesisi yatırımlarına Fethiye Spor Kompleksi ile yeni bir tesis daha ekleniyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Fethiye Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulundu.


Bursa´nın spor tesisi ve sporcu sayısı bakımından Türkiye lideri olduğunu vurgulayan Başkan Altepe, “Son 4,5 yılda açtığımız spor tesisi sayısı 105’i buldu. Yaptığımız yatırımlarla birlikte, sporcu sayısı da hızlı bir artış gösterdi. Sporcu sayımızın artmasıyla artık Bursa, sporda Türkiye’nin lideri konumuna yükseldi. Bugün 48 bin 200 rakamıyla Türkiye´nin en fazla öğrenci sporcu sayısına sahip il olduk” dedi.


Başkan Altepe, 15 gün içerisinde açılışı yapılacak olan Fethiye Spor Kompleksi’nin futbol sahaları, yüzme havuzu, kapalı spor tesisi ve çeşitli branşlara ait spor...