16 / 05 / 2024

Fettah Tamince'den Libya'daki gelişmelerle ilgili açıklama!

Fettah Tamince'den Libya'daki gelişmelerle ilgili açıklama!

Libya 'da yaşanan gelişmelere yönelik Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince açıklamada bulundu



Libya 'da yaşanan gelişmeler nedeniyle Dışişleri Bakanlığı 'yla koordineli olarak çalışmalarımızı yürütmeye başladık. şžirketimiz bünyesinde oluşturduğumuz “Acil Kriz Masası ” ekibi dün itibariyle tahliye sürecini başlatmış bulunmaktadır.

Libya 'da yaşanan gelişmeler nedeniyle Dışişleri Bakanlığı 'yla koordineli olarak çalışmalarımızı yürütmeye başladık. şžirketimiz bünyesinde oluşturduğumuz “Acil Kriz Masası ” ekibi dün itibariyle tahliye sürecini başlatmış bulunmaktadır. Trablus 'ta çalışan 98 çalışanımız dün TK 636 seferiyle İstanbul 'a gelerek, ikamet ettikleri şehirlere ulaştırılmıştır. Bingazi bölgesindeki şantiyelerde çalışan 535 çalışanımız ise gemiyle dün gece yarısı Marmaris 'e varmış, oradan da ikamet ettikleri şehirlere transferleri yapılmıştır. Dünden bu yana Libya 'daki 633 personelimizin ailelerine kavuşmasını sağlamış bulunmaktayız.

Sirte ve Trablus 'taki tahliyelerimiz de bugün özel charter uçaklarıyla tamamlanmış olacaktır. Personelimizin sağ salim yurda dönmesiyle ilgili tahliye operasyonumuzu serinkanlılıkla sürdürüyoruz. Trablus kentinde bulunan Rixos Al Nasr Tripoli otelimizde ise gerekli güvenlik önlemleri alındığı için herhangi bir sorun bulunmamaktadır ve faaliyetlerini sürdürmektedir.

 

 


Geri Dön