16 / 05 / 2024

Feyat Asya, düzenlediği basın toplantısında projelerini tanıttı!

Feyat Asya, düzenlediği basın toplantısında projelerini tanıttı!

AK Park Muş Belediye Başkan Adayı Feyat Asya projelerimizin tanıtımında şunları söyledi; " Bizler programımızı başbakanın ziyaretine endekslemiştik. Çünkü bizim taahhüt edeceğimiz her bir projenin dayanağını bulmak zorundaydık" dedi




AK Park Muş Belediye Başkan Adayı Feyat Asya, düzenlediği basın toplantısında projelerini tanıttı. 

Başkan Adayı Asya projelerimizin tanıtımında şunları söyledi; " Bizler programımızı başbakanın ziyaretine endekslemiştik. Çünkü bizim taahhüt edeceğimiz her bir projenin dayanağını bulmak zorundaydık. Dolayısıyla Başbakanın Muş'a gelmesini en çok önemsediğimiz konuda 4 talebimiz oldu. Bu 4 talebin en önemlisi alt yapı sorunudur. Bu sene 2014 yılında doğalgaz ihalesi yapılarak kazıları başlayacaktır. Doğalgaz ile birlikte alt yapı sorunumuzu bir defada ortadan çıkarmak hedefimizdir. Galeri sistemi dediğimiz sistemle bu işi çözeceğiz. Bunu Muş Belediyesi öz kaynakları ile yapması çok zor bir iştir. Bunu Başbakandan talep ettik. Başbakan "Muş mitingi ziyadesiyle beni memnun etmiştir, arkasını getireceğiz" dedi. 

İçme suyu, kanalizasyon, doğalgaz, elektrik ve telekominikasyon hatlarını bir defaya mahsus köklü bir çözüm bulmak üzere en kısa sürede taahhüt edeceğimiz en önemli projemizdir diyen Asya" Alt yapı sorununu bitirmek ilk hedefimizdir. 

Bayraklı Tepe'yi inşallah Muş merkezle bütünleştirmenin yolu  TOKİ  ve kentsel dönüşümüyle hayata geçireceğiz. Hem Garne Çayı, hem Çar Çayım ıslah ederek halkımızın hizmetine sunacağız. 

Mahalle konaklan dediğimiz, içerisinde çok amaçlı kültürel, sanatsal faaliyetlerin yapılacağı projeyi, stadyumu yeşil alana dönüştürüp, içinde bir nikah salonu yapma projelerimiz hayatiyete geçecek. Bunun sözünü aldık. Muş'un modern bir terminali projesini de hazırladık. Sportif faaliyet alanları ile mesire alanlarının oluşturulması ile ilgili 3 farklı proje hazırlığımız devam ediyor" dedi. 



Milat


Geri Dön