29 / 04 / 2024

Feza Park Evleri Güneşli daire fiyatları!

Feza Park Evleri Güneşli daire fiyatları!

Firma: Feza İnşaat

Proje: Feza Park Evleri

Feza Park Evleri Güneşli daire fiyatları 3+1'lerde 350 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Feza Park Evleri Güneşli'de yıkımlar bu ay içinde başlıyor...




İstanbul'un Avrupa yakasında Bağcılar Güneşli'de yükselen  Feza Park Evleri  projesi  Feza İnşaat  tarafından inşa ediliyor. Feza Park Evleri Güneşli daire fiyatları öncesinde proje hakkında bilgi verelim.


Güneşli Feza Park Evleri projesi 146 adet konuttan meydana geliyor. Feza Park Evleri Güneşli projesi 3 blok olarak tasarlandı. Feza Park Evleri projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


Güneşli Feza Park Evleri projesinde yıkımlar bu ay içerisinde başlıyor. Güneşli Feza Park Evleri projesinin satış ofisi ile 0212 430 61 16 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz.



Feza Park Evleri Güneşli daire fiyatları!


Feza Park Evleri Güneşli daire fiyatları 3+1 daireler için 350 bin liradan, 4+1 daireler için 550 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Feza Park Evleri Güneşli'de teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor.


Toplam inşaat alanı 24 bin metrekare olan Feza Park Evleri Güneşli projesinde yüzme havuzu, fitness center, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi sosya olanaklar bulunuyor.



Tel : 0212 430 61 16 

Web: www.fezainsaat.com


projeye sor



Geri Dön