29 / 04 / 2024

Fi-Yaka Tuzla 1'de konutlar teslim edildi!

Fi-Yaka Tuzla 1'de konutlar teslim edildi!

FİYAPI'nın  Fi-Yaka Tuzla 1 projesinde  anahtar ve tapular dağıtıldı



FİYAPI'nın 1 yıl gibi  kısa bir sürede tamamladığı  Fi-Yaka Tuzla 1 projesinde  tapular ve anahtarlar düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

95 ve 110 metrekare olmak üzere 100 adet 2+1 daireden oluşan proje 2009 Şubat ayında satışa sunuldu..Fi-Yaka Tuzla 1 projesini 18 ayda bitirmeyi taahüt eden FİYAPI, 12 ay gibi bir sürede projeyi tamamlayarak sahiplerine teslim etti..

Satışa çıktıktan sonra 3 gün içinde dairelerin tamamının satıldığı Fi-Yaka Tuzla 1,  5 katlı bloklardan oluşuyor.

5 katlı  blokta 5 yıldızlı yaşam

Fi-Yaka Tuzla 1 mimari planları, kaliteli malzemeleri ve yüksek donanım standardı ile 5 yıldızlı bir yaşam sunuyor.her bloğun 5 katlı olması deprem güvenliği açısından da avantajlı olan Fi-Yaka Tuzla 1, sunduğu sıcak ortamla aile olmanın keyfini de yaşatıyor. 

Kullanılan inşaat  malzemelerinden duvar vitrifiyelerine, pvc doğramalardan armatürlere kadar her alanda birinci sınıf malzemenin kullanıldığı Fi-Yaka Tuzla 1 projesinde,açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, açık ve kapalı otopark, sauna,spor merkezi,oyun parkı, kameralı güvenlik sistemi ve tüm açık alanlarda kablosuz internet bulunuyor.

Fi-Yaka Tuzla 1 de ev sahibi olanlar Kartal Titanic Otelde düzenlenen kahvaltıda buluştu..FİYAPI'nın `'güven sizden anahtar bizden''sloganıyla düzenlediği törende tapu ve anahtarlar FİYAPI Yönetim Kurulu üyesi Vedat Sönmez tarafından daireler sahiplerine teslim edildi..

Vedat Sönmez, Fi-Yaka Tuzla 1'in FİYAPI'nın ilk göz bebeklerinden biri olduğunu ve projeyi 1 yıl gibi kısa bir sürede teslim etmenin gururunu yaşadıklarını'' belirtti.

www.fi-yaka.com

0216 621 0 444

Geri Dön