11 / 05 / 2024

Fi Yapı 2020 adet icra dosyasının takibini durdurdu!

Fi Yapı 2020 adet icra dosyasının takibini durdurdu!

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilin etkilendiği depremler sonrasında zarar görenlerin yaraları yapılan yardımlarla sarılmaya çalışılıyor. Bu sırada da Fi Yapı’dan önemli bir duyuru yapıldı. İşte detaylar!



Fi Yapının yaptığı duyuru şu şekilde;

Sayın Daire Sahipleri;

Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeni ile şirketimiz tarafından başlatılan 2020 adet icra dosyasının takibi durdurulmuştur.

Müşterilerimiz içerisinde bu felaketten etkilenen kişiler için şahsım ve şirketim maddi, manevi ve barınma desteği vermeye hazırdır. Bu konu ile ilgili müracaat etmek isteyen müşterilerimiz olur ise FİYAPI ŞİRKET MERKEZİMİZE ve Fİ YAPI ÇÖZÜM MERKEZİMİZE müracaat edebilirler.

Fİ YAPI’dan yapılan diğer önemli duyurular ise şöyledir;

Fİ YAPI’DAN EV ALANLARA MÜJDE!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, Fi Yapı'dan konut alanlar için bir son dakika açıklamasında bulundu. Fikret İnan, Fi Side projesinden sözleşme yaparak sorumluluklarını yerine getiren hak sahiplerinden ek bedel talep edilmemesi hakkında konuştu. 

Yapılan son dakika açıklamasında, Fi Side projesinin Esenyurt ilçesi, 1539 ada, 2 parselde bulunduğuna değinen Fikret İnan, inşaata 2010 yılının Mayıs ayında başlandığını anımsatarak, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Esenyurt Belediyesi, Sosyal Güvenlik Müdürlüğü ve TMSF tarafından uygulanan hukuksuzluklardan dolayı 9,5 yıl çalışamadık" ifadelerine yer verdi.

DAİRELER 31 MART'TA TESLİM EDİLECEK!

"Ortalama 25 kat artmış olan inşaat maliyetlerini de üstleneceğiz" şeklinde konuşan Fikret İnan, 31 Mart 2023 tarihine kadar sözleşmedeki tüm sorumluluklarını yerine getiren müşterilere, teknik şartnameye uygun şekilde ve ek bedel istenmeden, konutların anahtar teslimini bitirilmesine kadar verildiğini açıkladı. 

Esenyurt ilçesi, 1539 ada, 2 parselde bulunan projemizin inşaatına 2010 yılı Mayıs ayında başlanmıştır. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Esenyurt Belediyesi, Sosyal Güvenlik Müdürlüğü ve TMSF tarafından uygulanan hukuksuzluklardan dolayı 9,5 yıl çalışamadık. Bu süreçte şirketimizin uğramış olduğu maddi ve manevi zararların tamamını üstlendik. 

Aile destek ödemeleri şubat ayı ne zaman yatacak? Şubat ayı aile destek parası ne kadar oldu?

AFAD personel alımı 2023! AFAD 16 ilde 106 personel alacak! AFAD personel alımı şartları nelerdir?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön