03 / 05 / 2024

Fiat Egea Cross'a Nisan zammı! 166 bin TL arttı! İşte 24 Nisan 2022 fiyat listesi...

Fiat Egea Cross'a Nisan zammı! 166 bin TL arttı! İşte 24 Nisan 2022 fiyat listesi...

Fiat Egea Cross, Lounge, Urban ve Street olmak üzere 3 farklı modelle satışa sunuluyor. Son zamanlarda araba alacakların sık sık araştırdığı Fiat Egea Cross 166 bin TL zamlandı. İşte 24 Nisan 2022 fiyat listesi...



Pinar Demircan

Fiat Egea Cross SUV, otomobil piyasasına hızlı bir giriş yaptı ve bütün dikkatleri çekti. Fiat Egea Cross, sınıfının lider otomobillerinden oldu. Fiat, zengin araba portföyüyle ön plana çıkıyor. Şimdi de Fiat Egea Cross özellikleri ve fiyatları araştırılıyor.

Fiat Egea Cross, Lounge, Urban ve Street olmak üzere 3 farklı modelle satışa sunuluyor. 

Fiat Egea Cross a Nisan zammı! 166 bin TL arttı! İşte 24 Nisan 2022 fiyat listesi...

Fiat Egea Cross Lounge, yeni logosu ve yeni parlak siyah ön ızgara, buz grisi Cross ön tampon ve gövde kaplamaları, 10" tablet ekran ve Carplay / Android Auto desteği, 7" Renkli dijital gösterge paneli ve kör nokta uyarı sistemi özellikleriyle dikkat çekiyor. 

Fiat Egea Cross Urban, yeni logosu ve yeni parlak siyah ön ızgara, kül grisi Cross ön tampon ve gövde kaplamaları, Full LED ön farlar ile LED arka farlar, Carplay / Android Auto destekli 7 inç tablet ekran, 17 inç alaşım Jantlarıyla dikkat çekiyor. 

Fiat Egea Cross Street ise, yeni logosu ve yeni parlak siyah ön ızgara, kül grisi Cross ön tampon ve gövde kaplamaları, Ön sis farı, Yeni TFT gösterge paneli, 16 inç stil jantlara sahip. 

Peki Fiat Egea Cross fiyatları kaç lira? Piyasadaki en ucuz Fiat Egea Cross ne kadar? İşte 24 Nisan 2022 fiyat listesi...
 


Geri Dön