24 / 06 / 2024

Fiat Egea'dan cazip indirim kampanyası!

Fiat Egea'dan cazip indirim kampanyası!

Sıfır kilometre otomobil pazarında son zamanlarda hareketlilik artmaya devem ediyor. Özellikle Fiat markası, Egea modeli için sunduğu cazip fiyatlar ile dikkatleri üzerine çekmekte. 



Türkiye otomobil pazarında son zamanda yaşanan canlanma, Fiat’ın Egea modelindeki fiyat indirimleri ile yeni bir boyut kazanmış oldu. Marka çok önemli indirimler ile vatandaşlara imkanlar sağlıyor. Fiat, Egea için uyguladığı agresif fiyat politikasıyla tüketicilerin ilgisini çekiyor. Fiat Egea’nın yeni fiyatlandırmaları nası olacak.

FİYAT LİSTESİNDE GÖZ ALICI İNDİRİMLER

Fiat Egea’nın fiyat listesi, son güncelleme ile beraber otomobil severleri heyecanlandırdı. Standart olarak 969 bin 900 TL’den satışa sunulan Egea Sedan modeli, kampanya dahilinde 799 bin 900 TL’ye düşürüldüğü kaydedildi.

milligazete.com.tr'de yer alan içeriğe göre; Donanım paketlerine göre değişen rakamlar, en yüksek donanımda bile 899 bin 900 TL’ye indi. Egea Cross modelinde de benzer indirimler görülüyor; fiyatlar 1.052.900 TL’den başlarken, şimdi 899 bin 900 Türk Lirası ile 1.384.900 Türk Lirası arasında alıcı bulmaktadır.

Fiat, ÖTV muafiyeti olan alıcılar için büyük fırsatlar sağlıyor. ÖTV indirimiyle Egea Sedan modeli, 799 bin 900 Türk Lirası yerine sadece 443.000 TL’ye mal oluyor. Bu avantaj, özellikle engelli vatandaşlarımız için devlet tarafından sağlanan bir hak. ÖTV muafiyeti belgesine sahip alıcılar, bu sayede piyasa fiyatının çok altında yeni bir araç sahibi olabiliyorlar.

Fiat Egea dan cazip indirim kampanyası!

KAMPANYALI SATIŞLARIN PİYASAYA ETKİSİ NASIL OLUYOR?

Fiat’ın indirimli satış stratejisi, düşen araç satışlarına can suyu oluyor. Otomobil firmaları, satışlarını artırmak ve rekabetçi konumlarını güçlendirmek için çeşitli kampanyalar düzenliyor. Fiat’ın bu hamlesi, hem mevcut müşterileri hem de yeni alıcıları etkilemekte başarılı. Egea’nın fiyatlandırma stratejisi, kaliteli bir aracı ekonomik koşullarda sunarak piyasada olumlu tepkiler alıyor.

Öte yandan, Fiat Egea’nın indirimli satışları, otomobil piyasasında yeni bir dönemi işaret ediyor. Son zamanlarda yaşanan ekonomik zorluklar içinde olan tüketiciler için cazip fiyatlar, önemli bir motivasyon kaynağı oluşturuyor. Fiat, bütçe dostu ve kaliteli araç seçenekleriyle pazarda dikkat çekmeye devam ediyor.

Fiat çıldırdı! En ucuz Egea'nın fiyatı 799 bin 900 TL oldu! Tam  245 bin TL indirim!

Fiat Egea Cross'ta bu ay hem indirim hem de 0 faiz müjdesi var! Son tarih 31 Mayıs 2024!

Fiat Egea'da mayıs kampanyası! 250 bin TL kredi sıfır faiz fırsatıyla! Fiat Egea Sedan ve Cross fiyat listesi 2024!


Geri Dön