03 / 05 / 2024

Fiat Forino'dan 20 bin TL'lik indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi!

Fiat Forino'dan 20 bin TL'lik indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi!

Fiat, Fiorino modeline tam 20 bin TL'lik indirim yaptı. Mart ayı indirimli fiyat listesi ve Fiat Fiorino modelinin özellikleri haberimizde yer alıyor.



Otomobilin, kullanıcılarının her ihtiyacını karşılayabiliyor olması, hiç kullanılmamış sıfır kilometre ve son model olarak değerlendirilmesi Fiat Fiorino modelini öne çıkartan özelliklerinden oluyor. Model genellikle ticari araç olarak kullanılsa da bireysel olarak kullanıma da uygun olduğu belirtiliyor. Otomobil sahibi olmak isteyenlerin araçlarda baktıkları en önemli özellik ise fiyat etiketi oluyor.

Fiat Forino dan 20 bin TL lik indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi!

Fiat Fiorino'nun özellikleri

Otomotiv sektörüne gelen zamlarla birlikte otomobil fiyatlarının ciddi oranlara yükselmesi, araba hayalini kuranların gerçekleştiremeyecek olmasına neden oldu. Bu durumda otomobil sahibi olmak isteyenler bütçelerine uygun fiyatlı otomobil araştırmaya başladı. 

Fiat Forino dan 20 bin TL lik indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi!

Fiat Fiorino yenilenen görünümü ve göz alıcı tasarımıyla alıcılarını bekliyor. 2.5 metre küplük yük kapasitesine, EURO 6D motora ve dört koltuğa sahip. Otomobil üç farklı donanım baz seçenekleri ile alıcılarının beğenisine sunuluyor. Bu donanım bazıları ise Multijet, Fire ve Eko olarak tanıtılıyor. Fiorino, yokuş kalkış sistemiyle araç tam dolu olsa bile yokuş yukarı çevik bir kalkış sağlayabiliyor. Yokuş kalkış sistemi sayesinde kullanıcılar fren yapmasa bile araç otomatik olarak durabiliyor.

Peki Fiat Fiorino'nun indirimli fiyat listesi nasıl? İşte 2022 Mart fiyat listesi...


Geri Dön