05 / 05 / 2024

Fibabank öyle bir kampanya yaptı ki! Hem para biriktirin hem de 750 TL'lik CarrefourSA hediye çeki kazanın

Fibabank öyle bir kampanya yaptı ki! Hem para biriktirin hem de 750 TL'lik CarrefourSA hediye çeki kazanın

Bankaların müşteri çekmek için yaptıkları kampanyaları hem bankaların hem de vatandaşın işine yarıyor. Fibabank öyle bir kampanya yaptı ki reddedilmesi mümkün değil. Mobil’den BES yaptırıp, 750 TL tutarında CarrefourSA hediye çeki kazanmak için haberimize göz atın.



Hediye çeki katılımcının ya da 18 yaş altı sözleşmeler için katılımcı adına bildirilen telefon numarasına 16 haneden oluşan parçalı kullanımlı numerik kod  şeklinde sms ile gönderilmektedir. Hediye çekleri tüm CarrefourSA marketlerinde ve www.carrefoursa.com’da geçerlidir. Hediye çeklerinin kullanım zamanları
 hediye çeklerinin SMS ile iletilmesinden itibaren 1 senedir Parçalı şekilde de kullanılabilmektedir.

Hediye çekleri CarrefourSA marketlerindeki Jet Kasalarda ve Lezzet Arası restoranlarda geçmez.

Fibabank öyle bir kampanya yaptı ki! Hem para biriktirin hem de 750 TL lik CarrefourSA hediye çeki kazanın

Aynı zamanda altın alımlarında ve GSM TL yüklemelerinde de geçerli değildir. Kart ile yapılan ödemeler CarrefourSA Kart’ın puan kampanyalarından puan kazandırmaz.

Fiba Emeklilik ve Hayat A.Ş. herhangi bir akitte kampanya şartlarını tek taraflı olarak değiştirme ve kampanyayı gerekçe belirtmeksizin iptal etme,  durdurma ve sona erdirme, kampanya süresini uzatma hak ve yetkisine maliktir. 

Tedarikçi firma tarafından hediye çeki temini sağlanamaması halinde Fiba Emeklilik ve Hayat A.Ş. aracılığı ile tespit edilen değişik bir firmaya ait hediye  çeki gönderimi sağlanabilir.

Kampanya Tarihi: 16.01.2023-28.02.2023 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

İnternet alışverişlerinde buna dikkat! 14 gün içinde bunu yapmazsanız...

Olacağı buydu!  Artık bu halde satan da var! Görenler gözlerine inanamadı

Tarım Kredi yine yaptı yapacağını! Et fiyatları gören oraya koştu! Acele edin fırsatı kaçırmayın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön