30 / 04 / 2024

O banka emekli promosyonunda sınırları zorladı! Zirveye oturmak için öyle bir rakam verecek ki: Daha önceki rakamları solda sıfır bıraktı!

O banka emekli promosyonunda sınırları zorladı! Zirveye oturmak için öyle bir rakam verecek ki: Daha önceki rakamları solda sıfır bıraktı!

Emeklilerin yakından takip ettiği banka promosyonlarına bir yenisi daha eklendi. İlk etapta EYT'li olarak 2 milyon 500 bin kişi emekli olmaya hazırlanırken o bankadan öyle bir kampanya geldi ki promosyon rakamı rekor kırdı. İşte, o rakamı görenleri ağzı açık kaldı.



Bankalar şubat ayına az kalmasıyla beraber emekli promosyon kampanyalarına kaldığı yerden devam ediyor. EYT'lilerin de listeye eklenmesiyle banka promosyon rakamları yükseldikçe yükseliyor. Yeni rakamlar gündeme gelmeye devam ederken hangi banka ne kadar promosyon veriyor? En yüksek hangi banka veriyor? sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte detaylar...

EMEKLİ PROMOSYONLARINDA FARKLILIK

13.500.000 emekli sayısı olurken EYT'lilerin eklenmesiyle beraber bu sayı 16 milyona yükselecek. Mart ayında emelilik maaşlarının hesaplanmasıyla beraber bankaların verdiği yeni promosyon rakamları da güncellendi. Geçtiğimiz sene yüksek promosyon rakamları dikkat çekerken bu defa daha yüksekleriyle karşılaşıldı. Emekli vatandaşları verilen promosyon imkanı bankalar tarafından sunulurken EYT'lilerin emekli olmasıyla beraber rakamların daha da yükseleceği bekleniyor.

Banka promosyon ödemeleri


Geri Dön