29 / 04 / 2024

Fikirtepe Businist Ofis fiyat!

Fikirtepe Businist Ofis fiyat!

Firma: SVR Gayrimenkul Yatırım

Proje: Businist Office

Ofis teslimlerinin 2016 yılı ilk çeyreğinde gerçekleşmesi planlanan Fikirtepe Businist Ofis fiyat listesi kapsamında ofisler metrekaresi 4 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje, SVR Gayrimenkul imzası taşıyor...



Ofislerin alanlarının 45 metrekare ile 320 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Fikirtepe Businist Ofis fiyat bilgileri ofislerin katları, konumları ve alanları göre değişiyor. Projenin yatırım bedeli 500 milyon TL olarak belirlendi.


Toplam 396 adet ofis ve 22 adet dükkandan oluşan Businist Ofis Fikirtepe projesi, İstanbul Anadolu yakası Kadıköy'de kentsel dönüşüm alanı olarak belirlenen Fikirtepe'de hayata geçiriliyor. 


Fikirtepe Businist Ofis fiyat bilgilerinden önce projenin diğer detaylarına değinelim. Proje, Boğaz Köprüsü'ne, Bağdat Caddesi'ne, Fenerbahçe Marina'ya, metroya, E-5'e ve Marmaray'a yakın konumlanıyor. 


Fikirtepe Businist Ofis fiyat!


Teslim tarihi 2016 yılı ilk çeyreği olarak belirlenen Fikirtepe Businist Ofis, Selimoğlu, Vartaş ve Rocher Yapı ortaklığında kurulan SVR Grup tarafından yaşama geçiriliyor. Projede satışlara devam ediliyor. 


Fikirtepe Businist Ofis fiyat listesi kapsamında metrekare bazında 4 bin dolar ile 6 bin dolar arasında değişiyor. Banka kredisi ile ofis sahibi olunan Businist Office projesi içerisinde yer alan dükkanlar 45 metrekare ile 320 metrekare arasında alanlara sahip.


Businist Office Fikirtepe ulaşım!

http://www.emlakkulisi.com/businist-office-fikirtepe-ulasim/261098


Fikirtepe Businist Office ne zaman teslim?

http://www.emlakkulisi.com/fikirtepe-businist-office-ne-zaman-teslim/260815


Businist Office Fikirtepe satılık ofis!

http://www.emlakkulisi.com/businist-office-fikirtepe-satilik-ofis/260813


Businist Office ödeme planı! 

http://www.emlakkulisi.com/businist-office-odeme-plani/259262


Businist Ofis Fikirtepe satış ofisi:

Telefon: 0 216 407 24 00- 444 60 13

Web: www.businist.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön