15 / 05 / 2024

Fikirtepe halkı bugün toplanıyor!

Fikirtepe halkı bugün toplanıyor!

Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği tarafından yapılan açıklamaya göre Fikirtepe Toplantıları'nın 3. sü bugün saat 18:30'da Kdıköy Merdivenköy Halis Kurtça Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.




Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği'nden yapılan açıklama şu şekilde;


Kentsel dönüşümde geçen zaman ve tükenmeye yüz tutan umutlara rağmen bilinçli bir toplum ve mutlu geleceğimiz için bilgilendirme toplantısı tertip etmiş bulunmaktayız.



'' Fikirtepe toplantıları - 3 ''

Tarih ve Saat : 3 ŞUBAT SALI SAAT 18:30

Yer : Merpenköy Halis Kurtça Kültür Merkezi


'' Hukuki - Mimari Bilgilendirme ve Toplumsal İstişare Toplantısı ''

Fikirtepe ve çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği Öncülüğünde , Fikirtepe'de yaşanılan tüm sorunların çözümüne yönelik yol haritası çizip ortak akıl üretmek için imza atan, atmayan mağdur tüm vatandaşlarımızı '' Hukuki - Mimari Bilgilendirme ve Toplumsal İstişare Toplantısı '' na bekliyoruz.


Bunun için tüm vatandaşların genel veya özel ama genele de hitap edebilecek tüm sorularını şimdiden bizlere etkinlik sayfası üzerinden veya e-mail üzerinden yazılı olarak göndermelerini istiyor ve herkesin çevresine duyurması için desteğini bekliyoruz...


'' 3 Şubat Salı Salı Saat 18:30 Halis Kurtça Kültür Merkezi' nde Herkesin toplumsal farkındalık adına kendi çevresindeki herkesi haberdar edip dostlarını da davet etmesini bekliyoruz ...!



Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm

Dernek Müdürü Yasin Bektaş




Geri Dön