23 / 07 / 2024

Fikirtepe toplantıları ne zaman

Fikirtepe toplantıları ne zaman

Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği tarafından yapılan açıklamaya göre Fikirtepe Toplantıları'nın 3. sü bugün saat 18:30'da Kdıköy Merdivenköy Halis Kurtça Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Polis, öğretmen, hemşire ve avukat maaşları ne kadar oldu? İşte meslek meslek yeni zamlı maaş tablosu!

Heyecanla beklenen kritik toplantının ardından memur maaşlarına 2024 ve 2025  yıllarında yapılacak zam oranları belli oldu. Peki Polis, öğretmen, hemşire ve avukat maaşları ne kadar oldu? İşte meslek meslek yeni zamlı maaşlar!

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? Merkez Bankası toplantısı ne zaman?

Merkez Bankası toplantısının ne zaman olacağı vatandaşların gündeminde yer alıyor. Peki Merkez Bankası toplantısı ne zaman olacak? İşte detaylar!

Çorum Uğurludağ TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Çorum Uğurludağ TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 24 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kilis kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2019?

TOKİ Kilis kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2019 projesinin yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 750 adet konut bulunuyor.

TOKİ 50 bin konut İstanbul kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut hayata geçirmeyi planlayan TOKİ, 50 bin yeni konut için düğmeye bastı. Peki toplam 318 bin 511 vatandaşın başvurduğu TOKİ 50 bin konut İstanbul kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Petrol TOKİ 2019 kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Petrol TOKİ 2019 kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ İstanbul 2019 kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut inşa etmeyi planlayan TOKİ, 50 bin yeni konut için düğmeye bastı. Peki toplam 318 bin 511 başvurunun geldiği TOKİ İstanbul 2019 kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Bitlis Beşminare kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Bitlis Beşminare kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor.

Kars Merkez TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Kars Merkez TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Ardahan Posof TOKİ 2019 kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Ardahan Posof TOKİ 2019 kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 126 adet konut bulunuyor

18 maddede site toplantılarında divan kavramı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site toplantılarında divan kavramı" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

TOKİ Konya Yunak 2. Etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Konya Yunak 2. Etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ Konya Yunak 2. Etap kura sonucu belli oldu mu? İşte Yunak 2. Etap TOKİ kura takvimi...

TOKİ Batman Ciğerlo kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Toplam 6 bin 116 başvurunun geldiği TOKİ Batman Ciğerlo 2019 kura çekim tarihi açıklandı. Peki TOKİ Batman Ciğerlo kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte yanıtı...

Fikirtepe toplantıları ne zaman Haberi

Fikirtepe toplantıları ne zaman


Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği'nden yapılan açıklama şu şekilde;


Kentsel dönüşümde geçen zaman ve tükenmeye yüz tutan umutlara rağmen bilinçli bir toplum ve mutlu geleceğimiz için bilgilendirme toplantısı tertip etmiş bulunmaktayız.



'' Fikirtepe toplantıları - 3 ''

Tarih ve Saat : 3 ŞUBAT SALI SAAT 18:30

Yer : Merpenköy Halis Kurtça Kültür Merkezi


'' Hukuki - Mimari Bilgilendirme ve Toplumsal İstişare Toplantısı ''

Fikirtepe ve çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği Öncülüğünde , Fikirtepe'de yaşanılan tüm sorunların çözümüne yönelik yol haritası çizip ortak akıl üretmek için imza atan, atmayan mağdur tüm vatandaşlarımızı '' Hukuki - Mimari Bilgilendirme ve Toplumsal İstişare Toplantısı '' na bekliyoruz.


Bunun için tüm vatandaşların genel veya özel ama genele de hitap edebilecek tüm sorularını şimdiden bizlere etkinlik sayfası üzerinden veya e-mail üzerinden yazılı...