04 / 10 / 2024

Fikret İnan milletvekilleri rallisinde ödül kazandı!

Fikret İnan milletvekilleri rallisinde ödül kazandı!

Türkiye Büyük Millet meclisinin 90'ıncı kuruluş yıldönümü nedeniyle 90 engelliye akülü tekerlekli sandalye alabilmek için Fiyapı sponsorluğunda 90 milletvekili kıyasıya yarıştı..




 Türkiye Büyük Millet meclisinin 90'ıncı kuruluş yıldönümü nedeniyle 90 engelliye akülü tekerlekli sandalye alabilmek için 90 milletvekili kıyasıya yarıştı..
Sponsorluğunu Fiyapı'nın üstlendiği yarışa kadın milletvekillerinin de ilgisi büyüktü.. Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf'ın da izlediği yarışların startını Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin verdi..

Daha önce dünya görme engelliler hız rekorunu kırararak guıness rekorlar kitabına giren Metin Şentürk bu kez yardımcı pilot koltuğundaydı.. Metin Şentürk yarışa katılan Fiyapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan'a yardımcı pilotluk yaptı..

Yarışı Ak parti Bursa milletvkili Ferit Tunçak kazandı..

RALLİNİN ASIL GALİBİ METİN ŞENTÜRK VE FİKRET İNAN
Ancak Rallinin asıl galibi Metin Şentürk ve Fikret inan oldu .. Ancak yarış milletvekilleri arasında olduğu için derecelendirmede vekiller arasında yapıldı.. Metin Şentürk ve Fikret İnan slalom yarışını 31 saniyede tamamlarken birinci olan Bursa milletvekilinin derecesi 33 saniye oldu..
"asıl birinci yine benim" diye espri yapan Metin Şentürk Fikret İnan ile birlikte yarışa engellilere destek olmak için katıldıklarını ve organizasyonun da amacına ulaştığını belirtti..

MECLİS BAŞKANINDAN FİYAPI'YA PLAKET..
Türkiye Büyük Milletmeclisi başkanı Mehmet Ali Şahin , milletvekillerinin rallisine sponsor olarak 90 engelliye sandalye alan Fiyapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan'a teşekkür plaketi verdi.. Duyarlılığından dolayı Fikret İnan'ı kutlayan Şahin, engellilerin hayata kazandırılmasında Fikret İnan gibi duyarlı işadamlarına ihtiyaç olduğunu belirtti..

Engellilerle ilgili birçok sosyal sorumluluk projesi yürüttüklerini belirten Fikret İnan  ise,bu organizasyon vesilesiyle 90 engelliyi hayata kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti..


Geri Dön