06 / 05 / 2024

Filiz Kemahlı kimdir?

Filiz Kemahlı kimdir?

Ankara’daki Gayrimenkul projelerine Pazarlama ve Satış Danışmanlığı sunan Cef Danışmanlık kurucu ortağı Filiz Kemahlı, analitik yaklaşımlar ile proje değerlendirme, stratejik planlama ve analiz konularında uzmandır.



1969 Trabzon doğumlu, Trabzon Lisesi ve  Ankara  Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünü bitirdi. Analitik yaklaşımlar ile proje değerlendirme, stratejik planlama ve analiz konularında uzmandır.

Kendisini ifade edecek iş yaşantısı dışındaki diğer rolleri: Anne olmak, beceri ve akıl oyunları uzmanlığı, özellikle tatlı gurme işlerde Şef olmak ve tam bir kitap sevdalısı olmak olarak özetlenebilir.

Kişisel Referanslar: Barmek  Holding Angora Evleri – Satış Müdürü, Gestaş İnşaat Hayat Sebla Evleri Proje Danışmanı, İkon İnşaat Aura Evleri Pazarlama ve Satış Danışmanlığı, Polatlar Lafen İş Ortaklığı Ada Konutları Pazarlama ve Satış Direktörlüğü, Ünal Akpınar İnşaat Akkent Konutları Satış Müdürlüğü.


Cef Danışmanlık


Yaklaşık 20 yıllık kesintisiz bir deneyimle Ankara’daki Gayrimenkul projelerinde Pazarlama ve Satış yöneticiliği yapan Evren Acar ve Filiz Kemahlı tarafından 2013 yılında kurulan Cef Daışmanlık, Ankara'da toplu konut ve ticaret projelerine, özellikle butik ve özel projelere Pazarlama, Satış ve Eğitim konularında uzman ekipleri ile Danışmanlık hizmeti sunuyor.





Geri Dön