19 / 05 / 2024

Filiz Kemahlı kimdir

Filiz Kemahlı kimdir

Ankara’daki Gayrimenkul projelerine Pazarlama ve Satış Danışmanlığı sunan Cef Danışmanlık kurucu ortağı Filiz Kemahlı, analitik yaklaşımlar ile proje değerlendirme, stratejik planlama ve analiz konularında uzmandır.

Filiz Demiröz kimdir? Filiz Demiröz ne iş yapmaktadır?

TAV Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Filiz Demiröz kimdir? Filiz Demiröz hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Mustafa Filiz kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi görevleri yürüttü?

Mustafa Filiz nereli? Hangi üniversiteden mezun oldu? Maliye Bakanlığı’nda ne iş yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Mustafa Filiz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Türkiye'nin en zengin onuncu ismi Filiz Şahenk'in serveti ne kadar? Filiz Şahenk Nereli?, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işkadını Filiz Şahenk, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin onuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Filiz Gıda'nın kurucusu  olan Filiz Şahenk kimdir, serveti ne kadar? 

Konut alımlarında son söz daima kadınların!

CEF Danışmanlık kurucu ortağı Filiz Kemahlı, uzman kadroları sayesinde Türkiye’de pek çok ilki gerçekleştirdiklerini söyledi. İşte haberin ayrıntıları...

İnşaat sektörüne kadın eli değdi!

Ankara inşaat sektörü, Evren Acar ve Filiz Kemahlı'nın ismini son dönemde çok sık duymaya başladı. İki başarılı iş kadını, danışmanlık sistemiyle inşaat sektöründe yeni bir iş kolunun gelişmesinin önünü açtıklarını söylüyor.

Hüseyin Filiz kimdir?

Konut inşaatı müteahhitliği ile inşaat sektöründe hizmet veren Hüseyin Filiz, AKP Çankırı Milletvekili Adayı oldu. Peki, Hüseyin Filiz kimdir? Hüseyin Filiz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Hüseyin Filiz..

Filiz Kemahlı kimdir?

Ankara’daki Gayrimenkul projelerine Pazarlama ve Satış Danışmanlığı sunan Cef Danışmanlık kurucu ortağı Filiz Kemahlı, analitik yaklaşımlar ile proje değerlendirme, stratejik planlama ve analiz konularında uzmandır.

Filiz Ulusoy kimdir?

Ankara Kalecik Belediye Başkanı Filiz Ulusoy kimdir? Filiz Ulusoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Filiz Ulusoy, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Filiz Akkaya kimdir?

EVA PLUS Değerleme İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya kimdir? Filiz Akkaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte EVA PLUS Değerleme İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya..

Filiz Erkal kimdir?

Mimar Filiz Erkal kimdir? Mimar Filiz Erkal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Filiz Erkal, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Filiz Erkal...

Erdal Kemahlıoğlu kimdir?

Mimar Erdal Kemahlıoğlu kimdir? Mimar Erdal Kemahlıoğlu, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Erdal Kemahlıoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Erdal Kemahlıoğlu..

Filiz Bıldır kimdir?

Dore Mimarlık’ın kurucusu Filiz Bıldır kimdir? Filiz Bıldır Dore Mimarlık’ı ne zaman kurdu? Mimar Filiz Bıldır, hangi işlere imza attı? İşte Mimar Filiz Bıldır'ın biyografisi...

Murat Özgümüş kimdir?

Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans AVM Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Özgümüş kimdir? Murat Özgümüş ne zamandan beri Rönesans Gayrimenkul'de?

Filiz Kemahlı kimdir Haberi

Filiz Kemahlı kimdir

1969 Trabzon doğumlu, Trabzon Lisesi ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünü bitirdi. Analitik yaklaşımlar ile proje değerlendirme, stratejik planlama ve analiz konularında uzmandır.

Kendisini ifade edecek iş yaşantısı dışındaki diğer rolleri: Anne olmak, beceri ve akıl oyunları uzmanlığı, özellikle tatlı gurme işlerde Şef olmak ve tam bir kitap sevdalısı olmak olarak özetlenebilir.

Kişisel Referanslar: Barmek  Holding Angora Evleri – Satış Müdürü, Gestaş İnşaat Hayat Sebla Evleri Proje Danışmanı, İkon İnşaat Aura Evleri Pazarlama ve Satış Danışmanlığı, Polatlar Lafen İş Ortaklığı Ada Konutları Pazarlama ve Satış Direktörlüğü, Ünal Akpınar İnşaat Akkent Konutları Satış Müdürlüğü.


Cef Danışmanlık


Yaklaşık 20 yıllık kesintisiz bir deneyimle Ankara’daki Gayrimenkul projelerinde Pazarlama ve Satış yöneticiliği yapan Evren Acar ve Filiz Kemahlı tarafından 2013 yılında kurulan Cef Daışmanlık,...