29 / 04 / 2024

Finans Uzmanı Özgür Demirtaş, enflasyondan korunmanın yolunu açıkladı!

Finans Uzmanı Özgür Demirtaş, enflasyondan korunmanın yolunu açıkladı!

Özgür Demirtaş, popüler sosyal medya kişiliklerinden biri ve sürekli artan enflasyondan korunmanın yollarını takipçileriyle paylaşıyor. Resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı canlı yayında, 100 bin TL'si olan vatandaşlara enflasyondan korunma yöntemlerini anlattı. Tüm detaylar burada...



Özgür Demirtaş, enflasyondan korunmanın yollarını takipçileriyle paylaşan popüler bir sosyal medya kişiliği. Resmi Twitter hesabından gerçekleştirdiği canlı yayında, 100 bin TL'si olan vatandaşlar için enflasyondan korunma yöntemlerini anlattı.

ÖZGÜR DEMİRTAŞ, ENFLASYONDAN KORUNMANIN YOLLARINI AÇIKLADI!

Sosyal medyanın popüler isimlerinden biri olan finans uzmanı Özgür Demirtaş, son canlı yayınında enflasyonla mücadele konusunda izleyicilerine tavsiyelerde bulundu. Ülkemizdeki yüksek enflasyon oranlarını ele alan Demirtaş, takipçilerinin sorularını yanıtladı.

Bir izleyicinin "Enflasyona karşı para nasıl korunur? Altın, dolar veya euro almak mı mantıklı?" sorusuna cevap veren Demirtaş, 100 bin TL'nin nasıl korunabileceğini örneklerle anlattı. Demirtaş, gereksiz harcamalar yapılmaması ve kötü zamanlar için para biriktirilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Finans uzmanı Özgür Demirtaş, "Amacımız insanların kötü günler için para biriktirmelerini sağlamak. Ancak, mevcut ekonomik yapıda bu pek mümkün değil. Ya yüksek risk almak ya da düşük getirili yatırım araçlarına razı olmak gerekiyor. Bu durum oldukça üzücü." sözlerini dile getirdi.


 


Geri Dön