07 / 05 / 2024

Finike Belediye Meclisi toplandı!

Finike Belediye Meclisi toplandı!

Finike Belediye Meclisi, toplantısını Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu başkanlığında gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Sarıoğlu, yeni bir dönemde meclis üyeleriyle Finike'nin tamamına en iyi şekilde hizmet etmeyi arzuladıklarını söyledi.



Finike Belediyesi meclis toplantı salonunda yapılan toplantıya Finike Belediye Başkam Kaan Osman Sarıoğlu'nun yanı sıra yeni seçilen 15 meclis üyesi katıldı. 

Belediye Başkanı Sarıoğlu, yeni bir döneme girildiğini belirterek, bu dönemde yeni seçilen meclis üyeleriyle Finike'nin tamamına en iyi şekilde hizmet etmeyi arzuladıklarını söyledi. 

Daha sonra yapılan seçimlerde meclis katipliğine İsmail İsen, Fatih Veziroğlu, meclis başkan vekilliklerine Hüseyin Özbek, Faruk Çetinkaya, encümen üyeliğine Ertürk Yazar, Recep Özkaya oy çokluğuyla seçildi. 

İmar komisyonu üyeliklerine ise Hüseyin Özbek, Fatih Veziroğlu, Cengiz Tuna, plan bütçe komisyonuna Arif Çetin, Necmettin Nazlı ve Mehmet Salur, Akdeniz Belediyeler Birliğine üyeliğine Kemal Gökyar, Tarihi Kentler Birliğine üyeliğine Ertürk Yazar getirildi. 

Toplantıda 2013 yılı faaliyet raporu okundu ve oylamaya sunuldu. MHPTi meclis üyeleri ve başkan Sarıoğlu'nun reddetmesine rağmen salt çoğunluk sağlanamadığı için faaliyet raporu oy çokluğuyla kabul edildi. 

MHP'li meclis üyesi Ertürk Yazarın verdiği soru önergesi oy birliğiyle kabul edilerek görüşüldü. 

Hasyurt Tarım Fuarı Organizasyonunu yapan Batı Akdeniz Fuarcılık Şirketi Müdürlüğüne Başkan Sarıoğlu, müdür yardımcılığına Arif Çetin getirilmesine oy birliği ile karar verildi. 

Toplantıda Sarıoğlu'nun teklifiyle Finike Aquapark Düğün Salonu ücretinin 750 liradan 500 liraya indirilmesi, mahallelerde bulunan düğün salonlarının da 300 liraya kiralanması oy birliğiyle kararlaştırıldı.


AA


Geri Dön