19 / 05 / 2024

Finike Belediye

Finike Belediye

Finike Belediye Meclisi, toplantısını Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu başkanlığında gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Sarıoğlu, yeni bir dönemde meclis üyeleriyle Finike'nin tamamına en iyi şekilde hizmet etmeyi arzuladıklarını söyledi.

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'den yeni imar planı açıklaması!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, düzenlenen basın toplantısında ilçe gündemini meşgul eden ve spekülasyonlara yol açan konuları cevaplandırdı.

Mustafa Geyikçi'den Antalya Finike'deki 'Kent Meydanı' projesine ilişkin açıklama!

Antalya’nın Finike ilçe Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Geyikçi, hayata geçirmeyi planladıkları 'Kent Meydanı' projesinin çıkmaza girdiğini dile getirdi. 

Finike kent meydanı, yeni yaşam alanı olacak!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, hayata geçirilmesi planlanan kent meydanı projesiyle ''Kent meydanı, ilçemizin cazibe merkezi ve yeni yaşam alanı olacak” açıklamasında bulundu. 

Finike Belediyesi beton santralinin kapasitesini artırdı!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Belediyeye ait hazır beton tesisine yatırım yaparak, üretim kapasitesini 2.5 kat artırdı.

Finike Belediye Meclisi'nin gündemi imar değişikliği!

Finike Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda kentsel dönüşüm projeleri, mülkiyet ve imar sorunu gündeme getirildi.

Finike Belediyesi 78 işletmeden kira almayacak!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Mayıs ayında gerçekleşen olağanüstü meclis toplantısında korona salgını nedeniyle genelge ile kapanan belediyenin kiracısı işyerlerinden kira alınmayacağını açıkladı.

Finike'deki tarihi binalar yenileniyor!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Eski Mahalle’deki tarihi ve eski binaların aslına uygun olarak yenileceğini açıkladı.

Finike Belediyesi kiracılarından 3 ay kira almayacak!

Antalya Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Belediye'ye ait mülklerinde kiracı olarak ticari faaliyetlerine devam eden işletmelerden 3 ay kira almayacaklarını açıkladı.

Antalya Finike Eroğlu Nuri Camii inşaatının yüzde 80'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Finike’de inşaatı devam eden  Eroğlu Nuri Cami inşaatında incelemelerde bulundu. 

Finike Hasyurt’a modern muhtar evi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, mesai arkadaşlarım diye seslendiği muhtarlar için her türlü yatırımı yapıyor. Finike’nin Hasyurt Mahalle Muhtarı Uğur Kaplan da bu kapsamda yeni muhtar evine kavuştu.

Antalya Finike'ye 201 milyon TL'lik yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Finike’ye 3.5 yılda 201 milyon liralık yatırım yaptıklarını belirtti.

Finike’ye 3 yılda 172 milyonluk yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Finike’ye 3 yılda 172 milyonluk yatırım kazandırdıklarını belirtti.

Antalya Finiki'de TOKİ incelemesi!

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, TOKİ Başkanı M. Ergün Turan ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Liman üstünde bulunan TOKİ arsalarının projelendirilmesi konuşuldu.

Finike Belediye Haberi

Finike Belediye

Finike Belediyesi meclis toplantı salonunda yapılan toplantıya Finike Belediye Başkam Kaan Osman Sarıoğlu'nun yanı sıra yeni seçilen 15 meclis üyesi katıldı. 

Belediye Başkanı Sarıoğlu, yeni bir döneme girildiğini belirterek, bu dönemde yeni seçilen meclis üyeleriyle Finike'nin tamamına en iyi şekilde hizmet etmeyi arzuladıklarını söyledi. 

Daha sonra yapılan seçimlerde meclis katipliğine İsmail İsen, Fatih Veziroğlu, meclis başkan vekilliklerine Hüseyin Özbek, Faruk Çetinkaya, encümen üyeliğine Ertürk Yazar, Recep Özkaya oy çokluğuyla seçildi. 

İmar komisyonu üyeliklerine ise Hüseyin Özbek, Fatih Veziroğlu, Cengiz Tuna, plan bütçe komisyonuna Arif Çetin, Necmettin Nazlı ve Mehmet Salur, Akdeniz Belediyeler Birliğine üyeliğine Kemal Gökyar, Tarihi Kentler Birliğine üyeliğine Ertürk Yazar getirildi. 

Toplantıda 2013 yılı faaliyet raporu okundu ve oylamaya sunuldu. MHPTi meclis üyeleri ve başkan Sarıoğlu'nun reddetmesine rağmen salt çoğunluk sağlanamadığı...