04 / 05 / 2024

Fiyat performans ürünü Redmi Note 12 5G piyasaya çıktı! İşte özellikleri

Fiyat performans ürünü Redmi Note 12 5G piyasaya çıktı! İşte özellikleri

Redmi kısa süre önce  Redmi Note 12 serisini tanıttı . Serinin üç modeli var: Redmi Note 12 Pro+ 5G , Redmi Note 12 Pro 5Gve Redmi Note 12 5G. Xiaomi alt markası, geçtiğimiz yıl Redmi Note 11 serisi altında çok sayıda telefon piyasaya sürmüştü. 



Aldığım Redmi Note 12 5G'nin Buzlu Yeşil varyantı, daha sonra çizikler oluşabileceğine inandığım polikarbonat sırtında mat bir yüzeye sahip. Sadece sırt değil, aynı zamanda plastik çerçeve de aynı yeşil renge sahip. Kamera adası parlak bir yüzeye sahiptir ve parmak izlerini çeker. Tasarım fena olmasa da bana Realme telefonları hatırlatıyor ve markanın yeni nesil Redmi Note 13 serisinde benzersiz bir tasarım sunmasını diliyorum.  

Dayanıklılık söz konusu olduğunda, Redmi Note 12 5G, IP53 toz ve su direnci ve ekran için Gorilla Glass 3 koruması sunar. Telefonun üst kenarında bir mikrofon, bir IR blaster ve bir 3,5 mm ses jakı bulunur. Karşı tarafta başka bir mikrofon, bir USB-C bağlantı noktası ve bir hoparlör ızgarası var. Sol sırtta bir SIM yuvası bulunurken, sağ kenarında bir ses ayar düğmesi ve parmak izi sensörüyle entegre edilmiş bir güç tuşu bulunur. Yakışıklı sadece 8 mm kalınlığında ve 188 gram ağırlığında, bence o kadar da hantal değil.

Fiyat performans ürünü Redmi Note 12 5G piyasaya çıktı! İşte özellikleri

Redmi Note 12 5G'nin güçlü yönlerinden biri ekranıdır. 6.67 inçlik AMOLED ekranın delikli bir çenesi ve biraz kalın olan alt tarafı hariç üç yanında ince çerçeveleri var. 

 


Geri Dön