08 / 05 / 2024

Fiyatı 2.870 TL'ye düştü! Philips airfryerda kaçırılmayacak fırsat! 5 Haziran 2023 fiyat listesi...

Fiyatı 2.870 TL'ye düştü! Philips airfryerda kaçırılmayacak fırsat! 5 Haziran 2023 fiyat listesi...

Airfryer almak içi indirim bekleyenlere güzel haber! Philips’in en gözde airfryer modelleri o sitede indirime girdi. Peki, Philips Airfryer en uygun nerede satılıyor, hangi modeller indirimli? Philips Airfryer fiyatları kaç TL? İşte detaylar...



Son dönemlerde satışlarında patlama yaşanan, pratik mutfak cihazlarını sevenlerin adeta gözdesi haline gelen airfryer (hava fritözü), çok az yağ kullanarak ya da tamamen yağsız kızartma yapmayı sağlıyor.

Tezgah üstünde kendisine kolayca yer bulabilen airfryerlar, herhangi bir kurulum gerektirmeden kullanılabiliyor ve pişirme süresini inanılmaz kısaltıyor.

Fiyatı 2.870 TL ye düştü! Philips airfryerda kaçırılmayacak fırsat! 5 Haziran 2023 fiyat listesi...

Airfryer deyince akla gelen ilk markalardan biri olan Philips, her ihtiyaca yanıt veren zengin ürün yelpazesiyle geniş bir kitleye hitap etmeyi başarıyor. Philips Airfryerlar, sağlıklı yemekler hazırlarken lezzetten ödün vermek istemeyenlerin bir numaralı tercihi.

Yemek pişirmeyi kolaylaştıran ve pratik hale getiren bu cihazlar ile çok az yağ kullanarak et, tavuk, deniz mahsulleri, patates ve tüm sebzeler kızartılabiliyor. Pizza, ekmek ve kek de yapılabilecekler arasında.

Peki,  Philips Airfryer fiyatları ne kadar? Philips Airfryer XXL kaç TL? Philips Airfryer 4.1 L fiyatı ne kadar?   Philips Airfryer en ucuz nerede?


Geri Dön