01 / 05 / 2024

Fiyatlar yine arttı! Ekmeğe okkalı zam

Fiyatlar yine arttı! Ekmeğe okkalı zam

Temmuz ayında ekmek fiyatlarına ülke genelinde zam geldi . Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ekmek fiyatlarının bu ay itibarıyla 7 ile 7.5 lira arasında olacağını açıkladı. İşte tüm detaylar...



Seçimlerin ardından ilk zam enerjiye ve ekmeğe gelmişti. Peş peşe pek çok ile ekmek zammı gelince, 'ekmek 10 lira olacak' iddiaları gündeme düştü. Ekmek 10 lira olmadı fakat ülke genelinde fiyatı yükseldi.

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı tarafından Ankara'daki Federasyon genel merkezinde açıklama yapıldı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön