28 / 07 / 2024

Flaş! Boş araba devri başladı! Her ekstra fiyatları yükseltti... 200 bin TL kadar değişiyor...

Flaş! Boş araba devri başladı! Her ekstra fiyatları yükseltti... 200 bin TL kadar değişiyor...

Hem sıfır hem ikinci elde otomobil fiyatlarının giderek yükselmesi araç sahibi olmak isteyen vatandaşların beklentilerini de tercihlerini de değişti. Araç sahibi olmak isteyenler ekstra özelliklere yönelmek yerine artık 'standart paket'leri tercih eder oldu. Cam tavan, geri dönüş kamerası, deri kolt


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


'BOŞ PAKET' SATIŞLARI FIRLADI!

Araç almak isteyenlerin yeni tercihi genel olarak 'standart paket'lere kaydı. Son aylarda boş pakete talep arttı, vatandaşlar boş paket alıp küçük masraflarla doldurmaya çalışıyor. 

FARK 200 BİN TL'YE KADAR ÇIKIYOR!

Show Haber'de yer alan haberin detaylarına göre; lüks bir arabanın en donanımlısı ortalama olarak 1 milyon 600 bin TL'ye satılırken, aynı modeldeki standart paket araç ise 1 milyon 400 bin TL civarı fiyatlardan satılıyor. Aradaki 200 bin TL'yi ödemek istemeyen vatandaşlar standart paketleri tercih ediyor.

Yine ikinci el araçlarda da 300 bin TL'ye alınabilecek bir araba, boş paket olarak 200 - 230 bin Türk Lirası gibi rakamlara alınabiliyor. Bu sebeple düşük özellikteki araçlar bu ara daha fazla satılıyor. Araç sahibi olmak isteyenler; fiyatı ucuzlatmak için konfor başta olmak üzere bir çok esktra özellikten vazgeçiyor. 

Almak isteyenler acele etsin! Son fırsat! İşte Volkswagen Caddy 20 Aralık 2022 fiyat listesi

Volvo V60 Cross Country'nin Aralık ayı fiyatı ne kadar oldu? İşte 20 Aralık 2022 fiyat listesi…

Audi'den A7 Sportback'e 154 bin TL zam! Fiyatlarını görenler şoke oluyor! İşte 19 Aralık 2022 fiyat listesi


Geri Dön