07 / 05 / 2024

Flaş öneri! '9 aylığına dolar 23, euro 24 lira olsun'

Flaş öneri! '9 aylığına dolar 23, euro 24 lira olsun'

Hazırgiyimciler rekabet güçlerini korumak ve işçi çıkarmamak için 9 aylığına kendileri için özel bir kur uygulanmasını talep etti.



Dolar kuru üzerindeki baskıların hazırgiyim ihracatını olumsuz etkilediğini belirten hazırgiyimciler kendileri için uygulanacak özel kurda doların 23, euronun 24 lira olmasını istedi.“Kurun üzerindeki baskı maliyetlerimizi artırıyor ” diyen Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği 'TGSD) Başkanı Ramazan Kaya, dolar kurunun 23, euronun ise 24 lira olmasının sektör için ideal olduğunu söyledi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön