27 / 04 / 2024

Flaş! Otobüs biletlerinde yüzde 50 indirim! 

Flaş! Otobüs biletlerinde yüzde 50 indirim! 

Peş peşe yapılan akaryakıt zamlarından sonra şehirlerarası otobüs bilet fiyatları da oldukça yükselmişti.



Yaz aylarında fiyatları artan otobüs biletlerinde kış aylarının gelmesi ve talebin azalmasıyla birlikte indirime gidildi. 800 liraya satılan otobüs bileti 400, 600 liraya satılan otobüs bileti ise 300 liraya kadar düştü. İşte detaylar...

Akaryakıta yapılan zamların ardından otobüs bilet fiyatları da giderek arttı. Özellikle yaz aylarında bilet fiyatları tavan yaparak oldukça yükseldi. Gelen zamların ardından bazı otobüs bileti fiyatları uçak biletlerinden daha pahalı duruma geldi. Ancak bir süre sonra akaryakıt fiyatlarının düşmesiyle beraber otobüs biletleri fiyatları da bir nebze olsun ucuzladı.

Tüm Otobüsçüler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, sektörde haksız rekabet olduğunu söyleyerek, bazı otobüs firmalarının kilometre maliyetinden çok daha düşük fiyata bilet satışı yaptığını ve bu durumun da sürüş güvenliğini ihlal ettiğini iddia etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön