27 / 04 / 2024

Flex Office Bahçeşehir'de 50 daireyi bir yatırımcı aldı!

Flex Office Bahçeşehir'de 50 daireyi bir yatırımcı aldı!

Dumankaya İnşaat'ın Bahçeşehir'de hayata geçirdiği "Flex Office Bahçeşehir"in satışa çıkarılan stokun yarıdan fazlası tükendi. 50 daire blok şeklinde yabancı bir yatırımcı tarafından alınmış. İşte ayrıntılar...



Dumankaya İnşaatın 100 milyon TL yatırım ile Bahçeşehir'de hayata geçirdiği "Flex Office Bahçeşehir"in satışa çıkarılan stokun yarıdan fazlası tükendi. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, devam eden projeler ile birlikte 2015'i 600 milyon TL ciro ile kapatacaklarını belirtti. 


Flex Office Bahçeşehir projesinin tanıtımı dolayısıyla düzenlenen toplantıda konuşan Uğur Dumankaya, 32 kat ve 321 adet bloktan oluşan projede 160 adet dairenin satıldığını dile getirdi. Dumankaya, satılanların yüzde 29'unun peşin, yüzde 33'üniin banka kredisi kalanının ise Dumankaya vadeli satıştan oluştuğunu belirtti. Projede metrekare fiyatı 2 bin 750 TL olarak belirlendi.Bahçeşehir'de 50 tane daire blok şeklinde yabancı bir yatırımcı tarafından alınmış. 


Yeni projelerin de olacağını dile getiren Uğur Dumankaya, "Gebze'de 1 milyar TL'lik projemizin yanı sıra Fikirtepe ve Sancaktepe'de proje geliştiriyoruz" dedi. Projelerinde genellikle teslim tarihinin sarkması ile ilgili sıkıntılar yaşadıklarını belirten Dumankaya, Halkalı'daki projelerinde geç kalınması nedeni ile kira verdiklerini ve isteyenin dairesini iade aldıklarını anlattı. 


Dünya




Geri Dön