27 / 04 / 2024

Florida'da emlak piyasasını Messi belirledi!

Florida'da emlak piyasasını Messi belirledi!

İş adamı Bet David'in göre Lionel Messi'nin Fort Lauderdale bölgesine taşınmasıyla birlikte civarda yer alan konutların da değeri arttı...



Geçen sezon sonunda PSG ile kontratının son bulmasıyla beraber MLS takımlarından Inter Miami'ye transferi gerçekleşen Lionel Messi futbol dışında da gündem olmaya devam ediyor.

Inter Miami'ye transfer olmasıyla beraber ailesiyle Florida'da yaşamaya başlayan Lionel Messi, başlangıçta 7 milyon Sterlin değerinde bir konuta taşındı.

Efsane oyuncu ardından 8.4 milyon Sterlin değerinde Fort Lauderdale'da lüks bir konut satın aldı. Messi'nin yeni aldığı evinde on yatak odası, bir yüzme havuzu, fitness ve spa mevcut. 10 bin 500 metrekare üzerinde bulunan konut ayrıca iki tekne güvertesine de sahip. Söz konusu konutta ayrıca dokuz banyo, bir İtalyan mutfağı ve VIP süit yer alıyor.

EVLERİN DEĞERLERİNDE ARTIŞ

İngiliz basınından The Sun'ın yaptığı haberde iş adamı Bet David'in göre Lionel Messi'nin Fort Lauderdale bölgesine taşınmasıyla birlikte civarda yer alan konutların da değeri arttı.

Bet David konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında, "Şu ana kadar evim 25 milyon dolar değer kazandı. Lionel Messi evimin hemen yanına taşındı, herkes bizim olduğumuz bölgede yaşamak istiyor. Herkes Messi sayesinde tekneleriyle konut bakmaya geliyor." diye konuştu.

Inter Miami formasıyla toplamda 14 maça çıkan Messi 11 gol atıp 5 asist yaptı.

Florida da emlak piyasasını Messi belirledi!

32 MİLYON EURO'LUK FERRARİSİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI


Sahip olduğu otomobillerle de dikkat çeken ABD kulübü Inter Miami'nin süperstarı, diğer pek çok şık otomobilin yanı sıra ultra nadir bir otomobile de sahip: Ferrari 335 S Spider Scaglietti. Yeniçağ gazetesinin aktardığı detaylara göre toplamda bu özel araçlarda sadece dört tane üretildi ve Messi, şanslı sahiplerden biri.

Lüks otomobilin satın alınmasının Messi'ye maliyeti 28 milyon pound (yaklaşık 32,2 milyon euro) şeklinde oldu.

Ferrari'nin 2016'da gizli bir müzayedede satın aldığı söyleniyor.

JORDAN'I GEÇTİ

"La Pulga"nın Ferrari gövdesi, eski NBA süperstarı Michael Jordan'ın (60) bir sene içerisinde kazandığından daha fazla paraya mal oldu.

Jordan, diğer şeylerin dışında altı NBA şampiyonluğu ve iki Olimpiyat altın madalyası (1984 ve 1992) kazanarak tüm zamanların en iyi basketbolcularından biri şeklinde kabul ediliyor.

 

Evde Tek Başına 2'deki lüks konut 196 milyon Türk Lirası'na satılıyor!

Sosyetenin tanınmış isimleri Can ve Ahu Has çifti yeni ev sahipleri ile mahkemelik oldu!

Ev sahibiyle mahkemelik olan Ayşe Hatun Önal hakkında mahkemeden tahliye kararı! 

 


Geri Dön