05 / 05 / 2024

Foça'nın en büyük sorunu altyapı!

Foça'nın en büyük sorunu altyapı!

Gökhan Demirağ'ın yeni dönemde en çok üzerinde durduğu çalışmalar, sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetler oldu. Ancak vatandaşlar ilçenin en önemli sorununun SİT olduğunu ve bu nedenle alt yapı konusunda büyük sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi.




Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ın yeni dönemde en çok üzerinde durduğu çalışmalar, sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetler oldu. Ancak vatandaşlar ilçenin en önemli sorununun SİT olduğunu ve bu nedenle alt yapı konusunda büyük sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi. Özellikle alt yapı eksikliği nedeniyle lağım koktuğunu dile getiren vatandaşlar bu konuda gerekli çalışmaların bir an önce yapılmasını istedi. Foça Belediyesi'nin yaptığı çalışmalar arasında Gerenköy Yerel Ürünler Satış Noktası kurarak kadınlara destek olmak, Kıyı su altı ve dere temizlikleri yapmak yer alıyor. Başkan Demirağ ayrıca ilçe sorunlarının çözümü içen muhtarlarla ve esnafla sık sık toplantılar yaparak biraraya geliyor.


VATANDAŞLAR BELEDİYENİN ÇALIŞMALARIYLA İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR?

Ceyhan Çetin(Balıkçılar Kooperatifi Başkanı-45 yaşında): Foça Belediyesi'nin tüm hizmetlerinden memnunum. Başkanımız Gökhan Demirağ, halkımıza ve esnafa çok destek oluyor.

Evren Zeytinci(Parfümeri sahibi-37 yaşında): Başkanımız sanata ve sanatçıya değer veriyor. Ev hanımlarına iş alanı sağlamak için Marsilya sokağını açtı. Spora da destek oluyor.

Aişe Yenipazar(Emekli-Esnaf-62 yaşında): Belediye çalışmalarından memnunum. Başkanımız her alanda Foça'yı güzelleştiriyor ve geliştiriyor. Ayrıca esnaftan desteğini esirgemiyor.

Ömür Çoban(Çaycı-37 yaşında): Foça Belediyesi iyi çalışıyor. Plajlar ve çevremiz temiz ve düzenli. Başkanımız masrafsız bir şekilde çevreyi güzelleştiriyor.

Mehmet Yılmaz(Esnaf-23 yaşında): Belediyenin çalışmalarından ve projelerinden memnunum. Esnaf olarak yardımcı olmasını istediğimiz konuda isteklerimiz dikkate alınıyor.

Melihat Zeytinci(Esnaf-50 yaşında): Belediyenin çalışmalarından kısmen memnunum diyebiliriz. Çalışıyorlar ama çevre düzenlemesiyle ilgili bazı eksiklikler var.

Ferdi Kapucu(Lokanta sahibi-35 yaşında): İlçemizde Kültür-sanat faaliyetleriyle ilgili çalışmalar yapılıyor. Foça Belediyesi iyi çalışıyor. Ben memnunum.

Merve Ercan(Satış Danışmanı-23 yaşında): Belediyemiz yazın daha çok aktif. Bu yüzden hizmetlerden kısmen memnunum. Esnafa yeterince iş alanı sağlanmıyor.

Yılmaz Şafak(Taksici-62 yaşında): Belediye iyi çalışıyor fakat Foça SİT alanı olduğu için yapmak istediklerini yapamıyor. Ben yine de çalışmalardan memnunum.

Ahmet Takmaz(Taksici-60 yaşında): Belediye iyi çalışmıyor. Altyapı yetersiz, çevre temiz değil. Sokak hayvanlarının denetimi de yeterli değil. Ben memnun değilim.

Bülent Karabulut(Anadolulular Derneği Başkanı-Esnaf-37 yaşında): Topluma faydalı bir belediye anlayışı yok. Çevre düzenlemesi iyi değil. Turizm hizmetleri yetersiz.

Mehmet Demirdilek(Fırıncı-45 yaşında): Sosyal faaliyetlerde aktif bir belediyemiz var. Biz başkanımızın çalışmalarından memnunuz.

Mehmet Demirdöğen(28, Tamirci yaşında): Foça Belediyesi'nin isteklerimizi ve sorunlarımızı daha dikkate almasını bekliyoruz. 

Ertuğrul Ertürk(Kıraathaneci-43 yaşında): Ben memnun değilim. Vatandaşlar arasında ayrıcalık yapılıyor. Bu konuda şikayetçiyim.

Mesut Baydaroğullurı(Emekli öğretmen-66 yaşında): Mahallemiz lağım kokuyor.

Gerekli çalışmalar bir an evvel yapılmalı.



Yeni Asır




Geri Dön