28 / 04 / 2024

Folkart Life Bornova'da 2 haftada satışlar yüzde 65'e ulaştı!

Folkart Life Bornova'da 2 haftada satışlar yüzde 65'e ulaştı!

'Ulaşılabilir lüks' sloganıyla tanıtımı yapılan projede satışlar kısa sürede yüzde 65'e ulaştı. Projeye, ABD olmak üzere yurtdışından da büyük talep var Folkart Life Bornova Projesi, yeni sakinlerini bekliyor.



İzmir'in köklü inşaat firmaları arasında yer alan Folkart Yapı, yepyeni projesi, Life Bornova ile İzmir'e canlılık kattı. "Bizden bekleneni yaptık" diyen Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak. 5 yıl içinde Türkiye'nin en iyi inşaat firması olacaklarını belirtti. Projeye gösterilen ilginin kendilerini gururlandırdığını söyleyen Mesut Sancak, "2 hafta gibi kısa bir sürede yüzde 65 gibi büyük bir orana ulaşmak bizi çok mutlu etti. Bu oran bizim ne kadar doğru bir projeye imza attığımızın da en büyük göstergesi. Yeni projeleri gerçekleştirme, kaliteyi ve ulaşılabilir lüksü insanlarla buluşturma isteğimizi daha çok artırıyor. Ev sahiplerimizin iyi günlerde oturmalarını temenni ediyorum" diye konuştu. 


'Sadece iyi ev vaat etmiyoruz' 

Bugüne kadar İzmir'e 900 milyon liralık yatırım yaptıklarını, önümüzdeki 1 yıl içinde kente 1 milyar değerinde 3 yeni yatırım daha yapacaklarını müjdeleyen Sancak. "Bornova'ya yatırım yaparak sadece iyi ev vaat etmiyor, iyi komşular, huzurlu, bir yaşam alanı sunuyoruz" dedi. 


9 bin üstü başvuru 

Folkart Life Bornova. Adnan Menderes Havalimanı,  İzmir  Çevreyolu ve İzmir Metro'su olmak iizere İzmir'in her noktasına kolayca ulaşım sağlayan lokasyonu ile Bornova'ya değer katmayı hedefliyor. 

Proje lansmanıııın yapıldığı 12 Mayıs tarihinden bu yana 9 bin kişi bilgi ve satın almak için telefon, web sitesi ve doğrudan ofise gelerek başvuruda bulundu. Satış ofisini ziyaret edenler proje hakkında detaylı bilgi almanın yanı sıra hazırlanan örnek daireleri görme olanağı da buldu. İzmir dışındaki illerden hatta yurtdışından da projeye büyük ilgi olduğu satış ofisine gelen başvuruların yarısına yakınının İzmir dışındaki illerden yapıldığı, toplamda yüzde 4'lük bir bölümün de, başta ABD olmak üzere yurtdışından geldiği vurgulandı. 


Haziran 2016'da teslim edilecek 

830 daire ve çarşıdan oluşacak Folkart Life Bornova Projesi"nde 38-255 metrekare arasında değişen, balkonlu ya da balkonsuz 1+0, 1 + 1. 2+1, 3+1 ve 4+1 'den oluşan farklı daire seçenekleri bulunuyor. 

24 ayda teslim edilecek projenin yatırım maliyeti 250 milyon TL. 189 bin TL'den başlayan fiyatlar ve laıısmana özel ödeme seçenekleri sunan Folkart Life Bornova Projesi, yeni sakinlerini bekliyor.


Yüzde 72'si 'yeşil' proje 

Bugüne kadar doğa dostu projelere imza atan Folkart Yapı. her projesinde olduğu gibi Folkart Life Bornova'da da doğayı korumaya ve projenin yapım aşamasında mevcut yeşil alanların korunmasına ayrıca özen gösteriyor. 25 bin metrekareden oluşan proje alanının 18 bin metrekaresini meyve ağaçları, limon serviler ve fıstık çamlarla süsleyerek doğanın sunduğu pozitif enerjiyi Folkart Life Bornova sakinleriyle buluşturuyor. 


Gözlem


Geri Dön