28 / 04 / 2024

Folkart Towers B Kule Ağustos'ta tamamlanacak!

Folkart Towers B Kule Ağustos'ta tamamlanacak!

Avrupa'nın en yüksek beşinci ikiz kuleleri olan projede B Kule Ağustos ayında bitecek. Folkart Towers tamamlandığında 4 bin kişinin çalışacağı ve yaşayacağı, günde ortalama 20 bin kişinin girip çıkacağı bir yaşam merkezi haline dönecek




Avrupa'nın en yüksek beşinci ikiz kuleleri olan projede B Kule Ağustos ayında bitecek. Folkart Towers tamamlandığında 4 bin kişinin çalışacağı ve yaşayacağı, günde ortalama 20 bin kişinin girip çıkacağı bir yaşam merkezi haline dönecek 


"İzmir'in kalbi yükseklerde atıyor" sloganı ile yola çıkan ve çok kısa bir sürede A Kule'nin teslimatını gerçekleştiren Folkart Towers, İzmir'in yeni kent merkezinde olmasının avantajı, sunduğu ayrıcalıklar ve sosyal olanaklarla kiracıların da gözdesi oldu Folkart Towers'da rezidans kiraları 2 bin liradan başlıyor. 2 bin liraya kiralanan rezidansın aidatı 385 TL. 2 bin 350 TL'ye kiralanabilecek ofisin aidatı ise 302 TL. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak Folkart Yapı'nın İzmir'in yeni kent merkezinde yükselen projesi Folkart Towers'da A Kule'yi söz verdiği gibi Şubat ayından itibaren sahiplerine teslim ettiğini belirtti. Sancak, "2011 yılı Nisan ayında başlayan inşaatın B Kulesi de Ağustos ayından itibaren sahiplerini bulacak. Avrupa'nın en yüksek beşinci ikiz kuleleri olan proje yaklaşık 4 bin kişinin çalışacağı ve yaşayacağı, günde ortalama 20 bin kişinin girip çıkacağı bir yaşam merkezi olacak.  İzmir  ve Türkiye'nin çeşitli yerlerinden önemli şirketler Folkart Towers'dan ofis alarak genel merkezlerini veya ofislerini taşıma hazırlıkları yapıyor" dedi. 


44. katta seyir terası

A kulenin 8 ile 17'nci katları arasında rezidanslar, 18'inci katta Lounge ve 19 ile 43'üncü katlar arasında ofisler yer alıyor. Ofis ve rezidans katlarının bağımsız girişleri, asansörleri ve koridor alanları mevcut. Kulenin en üst 3 katı tesisat katları olarak ayrıldı. 44'üncü katta ise eşsiz İzmir manzarasının izlenebileceği seyir terası var. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak "Folkart Towers A Kulenin şu anda yüzde 95'i satıldı. Satın alanların bir kısmı yerleşmeye başladı. Yatırım için alanlar da kiraya vermeye başladı. Yatırımcılar ile kiracıları gayrimenkul danışmanlık şirketimiz Forent buluşturuyor. Önümüzdeki günler Folkart Towerslılar için hareketli geçecek" dedi.


Sağlık ve spor merkezi

Folkart Towers giriş katında bulunan alışveriş alanı Towers Life'ta yer alan cafe, restaurant ve mağazlar önümüzdeki aydan itibaren hizmet vermeye başlayacak. Ziyaretçiler yeşil alanlarla çevrili bir atmosferde, açık havada alışveriş keyfini yaşayacak, yürüyüş parkurları ve su ögelerinin yer alacağı yeşil alanlarda dinlenebilecek. Kulenin 5, 6 ve 7'nci katlarında sağlık ve spor merkezi var. Bünyesinde açık ve kapalı havuzlar, spa, fitness, sauna, tenis - basketbol sahaları yer alan merkez Eylül'den itibaren hizmet vermeye başlıyor.



Yeni Asır


Geri Dön