30 / 04 / 2024

Folkart Towers Bayraklı'da metrekaresi 3 bin dolara!

Folkart Towers Bayraklı'da metrekaresi 3 bin dolara!

Folkart Towers, İzmir'in yeni kent merkezinde başlayan bu büyüklükte ilk karma proje olarak da birçok firmaya öncü oldu. Folkart Towers'ın kuleleri çıkıp bölgenin ilerideki siluetine dair ilk sinyalleri verdikten sonra yeni projeler start almaya başladı.




İzmir'in yeni kent merkezinin yıldızı her geçen gün daha da parlıyor. Arka arkaya başlayan projeler ve patlayan talep, pek çok yatırımcının rotasını değiştirdi. Bölgede arsa fiyatları yükseldi. Alsancak Liman, Bayraklı,Salhane, Turan ve Halkapınar bölgesini kapsayan İzmir'in yeni kent merkezi, sadece yerli yatırımcının değil, İstanbul ve Ankaralı güçlü yatırımcıların yanı sıra yabancı yatırımcıların da dikkatini çekmeye başladı. 

Tabi bu ilginin artmasında Avrupa'nın en yüksek ikiz kulelerinden olan Folkart Towers'ın da katkısı büyük.

Folkart Towers, İzmir'in yeni kent merkezinde başlayan bu büyüklükte ilk karma proje olarak da birçok firmaya öncü oldu. Folkart Towers'ın kuleleri çıkıp bölgenin ilerideki siluetine dair ilk sinyalleri verdikten sonra yeni projeler start almaya başladı. Folkart Towers'da yaşamın başlaması ve sunduğu olanaklar bölgeye ilgiyi daha da arttırdı. Kulelerde kiralamaların da hızlı olması yatırımcıları bölgeye çeken unsurlardan biri oldu. 

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak'a göre bölgenin konumu ve imar durumundan dolayı önümüzdeki 5-10 yıl içinde yapılaşma tamamlandığında bu bölgede irili ufaklı 100'ün üzerinde proje olacak. Projelerle birlikte çoğalacak sosyal imkanlar, spor alanları, parklar, alışveriş alanları düşünüldüğünde Bayraklı tam anlamıyla İzmir'in kalbinin attığı yer olacak. Şu anda Folkart Towers'da ortalama 3.000 Dolar olan satış fiyatı önümüzdeki birkaç yıl içinde 5.000 Doları bulacak. 

Sancak "İzmir Türkiye'nin en modern ve güzel şehirlerinde n birisi. İzmirlilerin desteği ve bizlerin en iyiyi, en güzeli yapma çabamız birleştiğinde dünyanın sayılı şehirlerinden birisi olacağına inanıyorum. Bence artık burada yapılacak projeler birbiriyle yarışacak. Bölgede yapılacak projelerin belli bir standardın altına düşmemesi gerekiyor" diyerek İzmir'e duyduğu güveni her platformda vurguluyor. Ayrıca Türkiye'nin 7 bölgesinde yapılacak olan "şehir hastanesi" projeleri için Ege'de Bayraklı'nın seçilmesi büyük avantaj olacak.


Telefon: 444 22 78

Web adresi: www.folkarttowers.com


Yeni Asır




Geri Dön