28 / 04 / 2024

Folkart Towers'ta teslimat Şubat'ta başlıyor!

Folkart Towers'ta teslimat Şubat'ta başlıyor!

Folkart Yapı'nın İzmir'in yeni kent merkezinde yükselen iddialı projesi Folkart Towers 'ın inşaatında önemli bir yol kat edildi. 2011 yılı Nisan ayında başlayan inşaatın ilk kulesi 2014 yılı Şubat ayında teslim aşamasına gelecek...





İlk kuledeki ofis ve rezidanslar sahiplerine teslim edilmeye başlanıyor. Folkart da yeni genel merkezine Mart'ta taşınacak.


Folkart Yapı'nın İzmir'in yeni kent merkezinde yükselen iddialı projesi Folkart Towers 'ın inşaatında önemli bir yol kat edildi. İlk kulenin kaba inşaatı sona ererken dış cephesi ve bina içindeki ince işler bitmek üzere. İkinci kule de hızla yükselmeye devam ediyor. 2011 yılı Nisan ayında başlayan inşaatın ilk kulesi 2014 yılı Şubat ayında teslim aşamasına gelecek. Tamamlandığında Avrupa'nın en yüksek beşinci ikiz kuleleri olacak proje faaliyete geçtiğinde yaklaşık 4 bin kişinin çalışacağı ve yaşayacağı, günde ortalama 20 bin kişinin girip çıkacağı dev bir kompleks olacak. 


KONFORLU VE ŞIK ORTAM 

Folkart 1. Kule'de yer alacak yeni genel merkezine taşınma hazırlıklarına başladı. Ofisin dekorasyonu ünlü tasarımcı Tanju Özelgin tarafından yapıldı. Modern bir yaklaşımla tasarlanan ofiste kurumsal kimliği yansıtacak malzemeler ve detaylar kullanılmasına özen gösterildi. Folkart Towers'ın birinci kulesinde 29. ve 43. katlarda yer alacak ofiste sadelik ve kalite ön planda tutuldu. 29. katta satış ofisi, müşteri hizmetleri, bilgi işlem ve insan kaynakları departmanları, 43. katta ise yönetici ofisleri, teknik ofis ve dizayn ofis yer alacak. 29. katta yapının fiziğini hissettiren daha şeffaf ve dinamik bir tarz benimsenirken 43. katta bronz ve gri tonların öne çıktığı konforlu ve şık bir ortam yaratıldı. Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak " Folkart Towers'da bizim dışımızda da pek çok kurumsal firmanın ofisi olacak. Bazı bankaların ve sigorta şirketlerinin genel müdürlüğü bizden hemen sonra taşınmaya başlayacak. Spor merkezi, alışveriş alanları, kafeler ve restaurantlar da Nisan ayından itibaren faaliyete geçmeye başlayacaklar. Burada yepyeni, capcanlı bir hayat başlayacak" diye konuştu. 


Sabah Gazetesi 


Geri Dön