29 / 04 / 2024

Togg sahibi olmak isteyenler için şartlar açıklandı! Üç farklı yöntem var! 5 Şubat'ta başlıyor...

Togg sahibi olmak isteyenler için şartlar açıklandı! Üç farklı yöntem var! 5 Şubat'ta başlıyor...

Türkiye'nin ilk elektrikli otomobili Togg'a ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırması 5 Şubat'ta başlıyor. Türkiye'nin yerli otomobiline sahip olmak isteyenlerin ön sipariş hakkı kazanması içinse yapılması gereken üç farklı yöntem bulunuyor. İşte detaylar...



Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu Togg, küresel bir teknoloji markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Geçtiğimiz günlerde dijital platformu Trumore’un mobil uygulamasını App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden hizmete açan şirket, şimdi de aracın ön siparişi için üç farklı yöntem olacağını duyurdu.

Yapılan açıklamaya göre; otomobil olarak değil akıllı cihaz olarak ifade edilen yerli elektrikli modeller için ön sipariş hakkı; NFT Açık Artırması, YeniLig Yarışması ve çekiliş yöntemleriyle sunulacak. Twitter üzerinden yapılan paylaşımda 2023 yılında teslim edilecek ilk modellerin bu yöntemlerle sahiplerine ulaştırılacağı ifade edildi.

Adı geçen yöntemlerin sırası ile Trumore uygulamasında yer alacağını belirten şirket, Şubat ayı içerisinde ön siparişlerin alınmaya başlanacağını açıkladı. İlk siparişlerin ise yılın birinci çeyreği sonunda sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor. 2023 yılı içerisinde siparişler bireysel kullanıcılar öncelikli olmak üzere sahiplerine ulaştırılacak.

Togg sahibi olmak isteyenler için şartlar açıklandı! Üç farklı yöntem var! 5 Şubat ta başlıyor...

Daha önce de açıklandığı gibi Togg, Trumore uygulaması üzerinden başlatacağı açık artırma ile Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak hazırlanan 2023 adet NFT’yi satışa çıkaracak. Bu NFT’leri satın alanlar ise “100. Yıl Özel Seri” Togg akıllı cihazları için ön siparişe katılma ve sıralamasını belirleme hakkı kazanacaklar. Açık artırma 5 Şubat'ta Trumore'da başlayacak.


Geri Dön