27 / 04 / 2024

Folkart Vega'da anahtar teslimleri başladı!

Folkart Vega'da anahtar teslimleri başladı!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Vega

Folkart Vega projesinde anahtar teslimlerine söz verilen tarihte start verildi. 12 Ekim 2018 tarihinde lansmanı yapılan projeye yatırım yapanlar dolar ve Euro’dan çok daha fazla getiri sağladı...



FOLKART NEFES İSTANBUL SÜRÜYOR

Saya Grup bünyesinde faaliyette bulunan Folkart, günümüzde 8 farklı proje için projelendirme ve inşaat çalışmalarını sürdürüyor. Folkart’ın İzmir dışında bulunan ilk projesi olan Folkart Nefes İstanbul’da geniş bahçeli ve özel havuzlu müstakil yaşam tarzında inşa edilen 96 villa yer alıyor.

İzmir’den çıkan Türkiye’nin en büyük inşaat firması olmak amacıyla hedeflerini adım adım gerçekleştiren Folkart, bugüne kadar 16 farklı projeyi hayata geçirdi. Folkart’ın, hayata geçirdiği ve şu an sürdürdüğü bütün projelerin toplam yatırım değeri, 25 Milyar Türk Lirası'nı aşıyor. 

Folkart’ta aile geçmişine dayalı köklü ‘etik’ değerler eşliğinde; sürdürülebilir ‘yenilik’ bilincine sahip olduklarına vurgu yapan Mesut Sancak, geçen senenin sonunda açılışını gerçekleştirdikleri Dubai ofisinden sonra, bu yaz Almanya Berlin’de ofis açacaklarına, küresel çapta Avrupa merkezli, dünya bazında ciddi ilerleyiş sağlamak amacıyla özel şekilde çalıştıklarına dikkat çekti. 

Folkart Vega da anahtar teslimleri başladı!

Sancak, Folkart’ın, Pharmactive İlaç, Volt Redüktör, Volt Motor ile Volt Teknoloji gibi şirketlerle beraber, sanayide derinleşen SAYA GRUP’un bir iştiraki olduğuna da vurgu yaparken; gelecek süreçte, başta İstanbul olacak şekilde Türkiye’nin önemli şehirlerinde yeni yatırımlar planladıklarının da altını çizdi. 

GÜNCEL VERİLERLE FOLKART VEGA

Folkart Vega’da satışların yüzde 37,8’i lansmandan sonra gelen ilk üç ayda yapıldı. İlk sene yüzde 72,8’lik satış oranınaı bulunurken, inşaat bitirilmeden proje yeni sahipleriyle bir araya geldi. Folkart Vega projesinde oldukça yüksek oranlarda Avrupa merkezli yabancı satışı da oldu. 

Folkart Vega hem yatırımcısına kazanç sundu hem de salgının yaşandığı gibi kritik bir süreçte istihdama destek oldu. Vega’da ilk günden inşaat bitirildiğine güne kadar, yaklaşık 4 bin 500 kişi istihdam edildi. Özel peyzaj ve yeşil alanların bulunduğu proje, özerk bahçe kullanım alanlarına sahip ve değişik yükseklikte üç kule ile yatay bir bloktan meydana geliyor. 

ANAHTAR TESLİM SÜRECİ

Folkart Vega projesinin ilk daire sahipleri iş dünyasından Nedim Saba ve Eli Alharal ile tiyatro sanatçısı Volkan Severcan olarak belirlendi. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak ve Folkart Genel Müdürü Metin Sancak, iş dünyasının ünlü isimlerine anahtarlarını teslim etti.

Folkart Vega da anahtar teslimleri başladı!

Folkart Vega'da anahtar teslim süreci Folkart Müşteri Hizmetleri Departmanı'nca yapılıyor. Kalite Kontrol ve Müşteri Hizmetleri Departmanlarının 3 etaplı ayrıntılı kontrollerinin ardından teslim aşamasına geçiliyor. Görevliler, Folkart Vega sakinleriyle iletişime geçerek, bir randevu tarihinin tespit edilmesi için görüşmeler gerçekleştiriyor. Folkart sakinleri, evlerini belirlenen randevu gününde teslim alıyor. Folkart bünyesinde bulunan Forent Gayrimenkul ise uzman ekibiyle talep edenlere kiralama ve ikinci el satış hizmeti sunuyor.

Folkart Nefes İstanbul sahiplerini bekliyor!

Folkart Yapı yurtdışı yatırımlarını artırıyor!

 


projeye sor



Geri Dön