27 / 04 / 2024

Folkart Vega'da anahtar teslimleri başladı!

Folkart Vega'da anahtar teslimleri başladı!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Vega

Folkart Vega projesinde anahtar teslimlerine söz verilen tarihte start verildi. 12 Ekim 2018 tarihinde lansmanı yapılan projeye yatırım yapanlar dolar ve Euro’dan çok daha fazla getiri sağladı...



Folkart'ın 12 Ekim 2018 tarihinde lansmanını gerçekleştirdiği ve dün itibariyle anahtar teslimlerine başlanan  Folkart Vega  Projesi ise yatırımcısına hem İzmir hem Türkiye hem de dünya ortalamasının üzerinde bir gelir elde etme imkanı sundu. 

İsmini Lir Takımyıldızı’ndaki en parlak yıldızdan alan Folkart Vega, İzmir Körfezi’nin tam karşısında, merkezde konumlanıyor ve 843 konut ile 53 ticari alandan meydana geliyor.

“SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ ZAMANINDA TESLİM”

Folkart Vega da anahtar teslimleri başladı!

Yaklaşık 1 milyar 650 milyon TL'lik yatırım değerine sahip Folkart Vega projesinde, Kovid-19 salgınına karşın teslimleri zamanında gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarının altını çizen Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Vega projesindeki ilk konut teslimlerinin yapıldığı törende şu açıklamalarda bulundu: 

“Vega projemizin lansmanını İstanbul-İzmir otoyolunun hizmete girmesinden kısa bir süre sonra yapmıştık. O gün İzmir’in artık çok daha kolay ulaşılabilen bir kent haline geldiğini vurgulamış ve bunun kent ekonomisine önemli katkı sağlayacağını söylemiştim. Anahtar tesliminden hemen önce de 1915 Çanakkale Köprüsü hizmete girdi. İzmir artık tüm yolların çıktığı kent. Kısaca ‘Tüm yollar İzmir’e çıkar’ da diyebiliriz. Pandemi döneminden önce başlayan ve devam eden beyaz yakalı göçü artarak sürüyor. Folkart olarak imza attığımız nitelikli projelerle hem kent kültürüne hem de ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Folkart Gallery ve çeşitli alanlardaki destekler ile kentin kültür, sanat hayatına katkı sağlıyoruz. Sponsorluklar ile bu güzel kentin takımlarını destekliyoruz. ‘Folkart yaparsa en iyisini yapar, Folkart’a yatırım yapan da çok iyi kazanç sağlar’ anlayışı markamıza olan güveni simgeliyor. Pandemi dönemine rağmen Vega’yı söz verdiğimiz, planladığımız ve tasarladığımız gibi zamanında teslim ettiğimiz için çok mutluyuz.”


projeye sor



Geri Dön