03 / 05 / 2024

Folkart Yapı Kadıne Şiddet'le Mücadele Günü konserine sponsor oldu!

Folkart Yapı Kadıne Şiddet'le Mücadele Günü konserine sponsor oldu!

GENÇLERİ ve kadınlan girişimcilik alanında destekleyen Liyakat Demeği, şiddetsiz bir Dünya için kolları sıvadı. Folkart ana sponsorluğunda "Kadına Yönelik Şiddetin Ortadan Kaldırılması İçin Uluslararası Mücadele Günü" konseri düzenlenecek..



GENÇLERİ ve kadınlan girişimcilik alanında destekleyen Liyakat Demeği, şiddetsiz bir Dünya için kolları sıvadı. Folkart ana sponsorluğunda "Kadına Yönelik Şiddetin Ortadan Kaldırılması İçin Uluslararası Mücadele Günü" kapsamında 26 Kasım'da Kaya Thermal Otel'de düzenlenecek Candan Erçetin konserinden elde edilecek gelir, kadına karşı şiddetin önlenmesine yönelik projelere aktarüacak. 

Liyakat Derneği'nin "İlk Adım Sizinle, Şiddetsiz Bir Dünya Bizimle Olsun Görüyoruz, Duyuyoruz, Söylüyoruz Ya Siz" projesi hakkında bilgi veren Berkay Eskinazi, "Biz Liyakat Derneği olarak ekonomik bağımsızlığın arttığı her noktada insan hakları ihlali azalacak ve ülke ekonomisini daha ileriye taşınacaktır. 

İlk adımımız bu oldu ve farkındalık kampanyası başlatıyoruz. Yani başımızda yaşanan toplumsal sorunları göz ardı etmiyoruz. Girişimci kadının önünde pek çok engel bulunmaktadır. Araştırmalar gösteriyor ki bu engellerden bir tanesi de kadına uygulanan her türlü şiddet. Şiddet, kadının maddi ve manevi bütünlüğüne zarar veriyor. Kadına karşı uygulanan şiddet kaldırıldığında kadınlar okuyabilmekte, daha düzenli ve mutlu aüe yaşantısı kurmakta ve ekonomik olarak katkı sağlamaktadır" dedi. 


DESTEK GÖREVİMİZ 


Folkart Yönetim Kurulu Başkam Mesut Sancak, "Bu tarz organizasyonlar yapılması gerekiyor. 

Folkart olarak üzerimize düşeni yapmak zorundayız. Bu şehirden para kazanıyoruz ve kazandığımızın bir kısmım bu şehir harcamak bizim görevimizdir. 26 Kasım gecesi bağışlar güzel amaçlar için kullanılacağına eminiz, inanıyorum ki şiddeti önlemeyi başardığı mızda hayatın her alanında aktif olarak yer alacak kadınlarımız ile yarattığımız mükemmel binalar çok daha farklı bir anlam kazanacak. Amacımız sadece bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirmek değil. Hayat buna değer diyerek çıktığımız yolda gerçekten de hayatın değeceği şiddetsiz bir dünya için çalışmaktır" dedi. 


Hürriyet Gazetesi Ege eki



Geri Dön