18 / 05 / 2024

kadına şiddetle mücadele

kadına şiddetle mücadele

GENÇLERİ ve kadınlan girişimcilik alanında destekleyen Liyakat Demeği, şiddetsiz bir Dünya için kolları sıvadı. Folkart ana sponsorluğunda "Kadına Yönelik Şiddetin Ortadan Kaldırılması İçin Uluslararası Mücadele Günü" konseri düzenlenecek..

Enflasyonla mücadele ediliyor mu? Ünlü ekonomist rakam vererek açıkladı

Altın ve dolardaki artış devam ederken, akaryakıttan markete tüm tüketim ürünlerine de gelen zamlar sürüyor. Sıkılaştırma adımlarının ekonomik gidişata çözüm olmayacağını söyleyen Ekonomist Şenol Babuşçu, “Bu ülkede enflasyon ile mücadele ediliyor mu, yoksa mücadelenin sadece adı mı var?" dedi.

AKTOB Başkanı: Kayıt dışı ve fahiş fiyatlarla konutların kiraya verilmesinde özellikle mücadele ettik!

Akdeniz Turistik Otelciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, turizm sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. AKTOB Başkanı Kavaloğlu, kayıt dışı ve fahiş fiyatlarla konutların kiraya verilmesinde özellikle mücadele ettiklerini söyledi.

Yükselen konut kiralarıyla nasıl mücadele ediliyor? İşte ülkelerden örnekler...

Türkiye'de kira bedellerinde yaşanan yükseliş dudakları uçuklatırken, dünyada da benzer bir sıkıntı yaşanıyor. Peki fahiş kiralarla nasıl mücadele ediliyor? Hangi ülke ne önlem aldı? İşte ayrıntılar...

Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları, son zamanlarda fahiş zam artışları ile gündemden düşmüyor. Peki bugün hurda fiyatlarına zam mı geldi? Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL oldu? 31 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi 

Demir cevheri vadeli işlemlerinde görülen artışların ardından gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL oldu? 31 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Ev hanımlarına emeklilik müjdesi! Primin üçte birini devlet karşılanacak! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti Seçim Beyannamesi'yle ev hanımlarına emeklilik müjdesini verdi. Peki, kimler emeklilik fırsatı elde edecek? İşte detaylar...

Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları

Dolar/TL kuru bugün rekor kırdı. 20 TL sınırını aşan dolar kuru güne yeni rekorla başlarken gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları.

Aile Bakanlığı ödemelerinden sonra ev kadınlarına yeni müjde

Aile Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen ödemeler ev kadınlarının elini çok ciddi anlamda rahatlatmıştı. Aile Bakanlığı ödemelerinden sonra ev hanımlarına yönelik çok önemli bir müjde daha geldi.

Ev hanımlarına emeklilik müjdesi! Detaylar açıklandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çalışma yaşamı ve ev kadınlarına emeklilik hakkında bir müjde verdi. Erdoğan, ev hanımlarına emeklilik fırsatının detaylarını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Tarım Bakanı’ndan çiftçilere bol müjdeli haber! Çiftçiler turnayı gözünden vurdu! Bakan ardı ardına açıkladı!

Mevsim normallerinin farklı şekillerde gelişmesi ve küresel ısınmanın etkilerinin git gide daha fazla hissedilmesi, kuraklık tehlikesinin artmasına neden oluyor. Kuraklık ile mücadele çerçevesinde yeni projelerin çalışmaları başlatılıyor. İşte detaylar...

EYT'de şok detay! Adına tarım arazisi olanlar ile TMO'ya ürün satanlara EYT müjdesi! Hemen bu şartlara bakın!

Türkiye’de hiç sigorta girişi olmayıp 25-30 senedir yurt dışında yaşayanlar, borçlanma ve hizmet kazanarak EYT ile emekli olmaya hak kazanacak. SGK girişi olmayıp adına tarım arazisi bulunanlar ve TMO'ya ürün satanlar da faydalanabilecek. İşte ayrıntılar...

Doğal gaz ve elektrik fiyatlarına zam mı geldi? İşte yeni tarife!

Doğal gaz ve elektrikte yeni tarife açıklandı. Bunun üzerine Doğal gaz ve elektrik fiyatlarına zam mı geldi? sorusu sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

Gübre fiyatlarındaki son durum ne? Gübre fiyatlarına zam mı geldi? İşte gübre fiyatları!

Gübre fiyatlarındaki son durum ne? Gübre fiyatlarına zam mı geldi? soruları yanıtlarını arıyor. İşte haberin detayları!

kadına şiddetle mücadele Haberi

kadına şiddetle mücadele

GENÇLERİ ve kadınlan girişimcilik alanında destekleyen Liyakat Demeği, şiddetsiz bir Dünya için kolları sıvadı. Folkart ana sponsorluğunda "Kadına Yönelik Şiddetin Ortadan Kaldırılması İçin Uluslararası Mücadele Günü" kapsamında 26 Kasım'da Kaya Thermal Otel'de düzenlenecek Candan Erçetin konserinden elde edilecek gelir, kadına karşı şiddetin önlenmesine yönelik projelere aktarüacak. 

Liyakat Derneği'nin "İlk Adım Sizinle, Şiddetsiz Bir Dünya Bizimle Olsun Görüyoruz, Duyuyoruz, Söylüyoruz Ya Siz" projesi hakkında bilgi veren Berkay Eskinazi, "Biz Liyakat Derneği olarak ekonomik bağımsızlığın arttığı her noktada insan hakları ihlali azalacak ve ülke ekonomisini daha ileriye taşınacaktır. 

İlk adımımız bu oldu ve farkındalık kampanyası başlatıyoruz. Yani başımızda yaşanan toplumsal sorunları göz ardı etmiyoruz. Girişimci kadının önünde pek çok engel bulunmaktadır. Araştırmalar gösteriyor ki bu engellerden bir tanesi de kadına uygulanan her türlü...