18 / 05 / 2024

folkart candan erçetin konseri

folkart candan erçetin konseri

GENÇLERİ ve kadınlan girişimcilik alanında destekleyen Liyakat Demeği, şiddetsiz bir Dünya için kolları sıvadı. Folkart ana sponsorluğunda "Kadına Yönelik Şiddetin Ortadan Kaldırılması İçin Uluslararası Mücadele Günü" konseri düzenlenecek..

Şuuram Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Temizlik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şuuram Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Temizlik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Hüseyin Erçetin tarafından kuruldu.

Folkart Nefes İstanbul ile şehre değer katmaya hazırlanıyor!

İzmir'de hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Folkart İstanbul’a ‘Folkart Nefes İstanbul’ projesiyle adım atıyor.

Betül Erçetin Turizm Otelcilik İnşaat Yedek Parça Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betül Erçetin Turizm Otelcilik İnşaat Yedek Parça Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Betül  Erçetin tarafından kuruldu. 

Erçet Gayrimenkul İnşaat Turizm Nakliyat Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erçet Gayrimenkul İnşaat Turizm Nakliyat Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Çetin Kılıç tarafından kuruldu.

Folkart, 3 boyutlu modelleme sistemi kullanıyor!

Folkart Yapı Teknik Ofisi'nde görev yapan mimar, mühendis ve teknikerler İzmir'e değer katan projelere imza atıyor. Folkart projelerinde, 3 boyutlu modelleme sistemi olarak bilinen Yapı Bilgi Modellemesi kullanılıyor.

Ömer Dinçer: Basmane, Folkart'la kurtuluyor!

Gazete Yenigün yazarı Ömer Dinçer bugünkü yazısında Basmane Çukuru'nu kaleme aldı. İşte yazar Dinçer'in o yazısı..

Davut Çetin: Beyaz eşya lüks olmaktan çıkartılmalı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, 150 metrekare üzeri konutta Katma Değer Vergisi’nin(KDV) yüzde 18’den yüzde 8’e indiğini, ancak yüzde 18 KDV+yüzde 6,5 ÖTV ile buzdolabı ve çamaşır makinası gibi beyaz eşyaların halen lüks olarak kabul edilmesinin adaletsiz olduğunu söyledi

Folkart'ın projeleri yasalara uygundur!

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Folkart'ın Çeşme Paşalimanı'ndaki projesi için "Gerek Folkart gerekse diğer projelerin tamamı yasalara, yönetmeliklere ve mevzuatlara uygundur" dedi.

Folkart Yapı yeni projeler üretmeye devam ediyor!

İzmir’deki yatırımlarıyla şehrin konutsal gelişimine değer veren Folkart Yapı, 2016’da projelerine devam edecek. Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak “Bu yıl birçok proje için çalışacağız” dedi.

İşte Yeşim Erçetin'in Riva'daki evi!

Şarkıcı Yeşim Erçetin, kızları Yağmur ve Masal ile birlikte yaşadığı evin kapılarını 'Ev Gezmesi' programına açtı. Yeşim Erçetin, işten arda kalan zamanını kızlarıyla evde keyif yaparak geçiriyor.

Folkart Life Bornova 24 ay sonra teslim edilecek!

"Ulaşılabilir lüks" sloganı ile tanıtımı yapılan Folkart Life Bornova; başta Adnan Menderes Havalimanı ve İzmir Metro'su olmak üzere İzmir'in her noktasına kolayca ulaşım sağlayan lokasyonu ile Bornova'ya yeni bir değer katıyor.

Folkart Life Bornova'da 189 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

Projeleriyle hayata değer katan “Folkart Yapı”, İzmir’in yükselen değeri Bornova’da yepyeni bir yaşam ve yatırım fırsatı sunuyor. Folkart Life Bornova projesinde 189 bin TL’den başlayan fiyatlar ve lansmana özel ödeme seçenekleri bulunuyor.

Er Mak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Er Mak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ayhan Kahrıman Yönetim Kurulu Başkanlığı, Çetin Kahrıman Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

folkart candan erçetin konseri Haberi

folkart candan erçetin konseri

GENÇLERİ ve kadınlan girişimcilik alanında destekleyen Liyakat Demeği, şiddetsiz bir Dünya için kolları sıvadı. Folkart ana sponsorluğunda "Kadına Yönelik Şiddetin Ortadan Kaldırılması İçin Uluslararası Mücadele Günü" kapsamında 26 Kasım'da Kaya Thermal Otel'de düzenlenecek Candan Erçetin konserinden elde edilecek gelir, kadına karşı şiddetin önlenmesine yönelik projelere aktarüacak. 

Liyakat Derneği'nin "İlk Adım Sizinle, Şiddetsiz Bir Dünya Bizimle Olsun Görüyoruz, Duyuyoruz, Söylüyoruz Ya Siz" projesi hakkında bilgi veren Berkay Eskinazi, "Biz Liyakat Derneği olarak ekonomik bağımsızlığın arttığı her noktada insan hakları ihlali azalacak ve ülke ekonomisini daha ileriye taşınacaktır. 

İlk adımımız bu oldu ve farkındalık kampanyası başlatıyoruz. Yani başımızda yaşanan toplumsal sorunları göz ardı etmiyoruz. Girişimci kadının önünde pek çok engel bulunmaktadır. Araştırmalar gösteriyor ki bu engellerden bir tanesi de kadına uygulanan her türlü...