12 / 05 / 2024

Folkart Yapı, Nişantaşı'ndaki İzmir günlerine katıldı!

Folkart Yapı, Nişantaşı'ndaki İzmir günlerine katıldı!

Folkart Yapı, Konak Belediyesi ve İstanbul Şişli Belediyesi işbirliği ile İstanbul Nişantaşı"nda düzenlenen Şişli İzmir günlerine katıldı.



İstanbul'un en gözde semtlerinden Nişantaşı'nda Şişli  İzmir  Günleri, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, sanatçılar Kadir İnanır, Ümit Besen, Ali Kocatepe, Volkan Severcan, İzmirli sanatçılar, yazarlar, sporcular, işadamları, gazeteciler ve çok sayıda İzmir sevdalısının katılımıyla gerçekleşti.


Bu sene konsepti 'EXPO 2020 Adaylığı' olarak belirlenen Şişli-İzmir Günleri'nde, EXPO anlatıldı. Abdi İpekçi Caddesi'nde 'Eski İzmir Resimleri' sergisi yer aldı, gevrek, boyoz, kumru, lokma ikram edildi. Maçka Sanat Parkı'ndaki stand alanında, İzmir kurum ve kuruluşları boy gösterdi. İki gün süren etkinlikte adeta İzmir İstanbul'a taşındı. İzmir'in tarihi, kültürü, sanatsal dokusu ve kendine özgü lezzetleri, İzmirli sanatçı, sporcu ve işadamları tarafından tanıtıldı.


Daha inşa halindeyken 200'er metre yüksekliğindeki 40'ar katlı iki kulesiyle İzmir'in yeni kent merkezinin simgesi olan Folkart Towers, İzmir'in ilk A+ Projesi Folkart Narlıdere ve eşsiz manzarasıyla Folkart Mavişehir'i İzmir'e kazandıran Folkart Yapı, Maçka Sanat Parkı'nda kendini gösterdi. Örnek projelerin yanı sıra İzmir'de düzenlenen kültür sanat faaliyetlerine olan katkılarıyla, reklam filmlerinde bile İzmir'in tanıtımını yapmasıyla gündeme gelen Folkart'ın standı organizasyon boyunca ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, sanatçı Volkan Severcan, İzmir'li sporcu ve sanatçılar standı ziyaret edip Folkart projeleri ile ilgili bilgi aldılar.


Folkart Yapı Satış Müdürü Elzem Sül "Geçen yıl Mediacat dergisini yaptığı araştırmada da İzmir'in en bilinen ve konuşulan markası olduğumuz ortaya çıkmıştı ama bunu İstanbul'da böyle bir organizasyona katılınca çok daha fazla hissettik. İstanbul'da yaşayan İzmirliler kadar İstanbullular ile de standımız adeta doldu taştı. Özellikle yeni projemiz Folkart Towers'a ilgi çok fazlaydı. Buraya kendimizi tanıtmak için geldik ama hem İzmirli hem İstanbullu müşterilere satış bile yaptık." dedi. 


Geri Dön