06 / 05 / 2024

Ford Fiesta Mart 2022 fiyat listesi!

Ford Fiesta Mart 2022 fiyat listesi!

Sıfır otomobil sahibi olmak isteyenlere özel olarak Ford yeni fırsatlarını duyururken fiyat listesini de güncellediğini açıkladı. Peki Ford Fiesta mart 2022 fiyat listesi nasıl? İşte Ford Fiesta güncel fiyat listesi...



Ciddi oranlara yükselen otomobil fiyatları sebebiyle otomobil seveneler araba ihtiyaçlarını ertelemeye başladılar. Otomobil markalarının Mart ayına özel kampanyaları hızlı bir şekilde gelmeye başladı. Hal böyle olunca otomotiv markaları satışlarını yükseltmek için kampanyalar duyurmaya başladı. Türkiye'de otomobil sektöründe büyük bir pazar payına sahip olan Ford, bir kampanya düzenleyerek Fiesta modelinin mart ayı fiyat listesini güncelledi.

Ford Fiesta Mart 2022 fiyat listesi!

Ford Fiesta'nın özellikleri

Panoramik cam tavana, otomatik Park Sistemine, 10 hoparlörlü BO Play müzik sistemine, geri görüş Kamerasına, otomatik yanan farlara, araç içi multimedya sistemlerine, 8 inçlik dokunmatik ekranlı SYNC 3 multimedya sistemine sahip. Otomobil sevenlere eşsiz bir sürüş deneyimi yaşatıyor.

Beş yıl üst üste yılın uluslararası motoru ödülünü alan ve yakıt tasarrufunu bir üst seviyeye çıkaran 1.0 litrelik EcoBoost benzinli motoru ile birlikte geliyor. Ergonomik tasarımı, şık, geniş iç mekanı ve karakteristik çizgileri ile kullanıcılarına üst düzey konforlu bir alan yaratıyor. Ford, Fiesta modelinde 6 veya 8 ileri otomatik ya da 6 ileri vitesli manuel şanzımanla güçlü ve yüksek yakıt tasarruflu motor seçeneklerini de bir arada sunuyor.

Ford Fiesta Mart 2022 fiyat listesi!

Dış tasarımı ve motor gücüyle dikkatleri üzerine toplama başarıyor. Yaya ve bisikletli algılama özellikli çarpışma önleme yardımcısı gibi yol güvenliğini arttıran üst düzey teknolojiler ile tasarlandı. Aracın, arka koltukları 60/40 oranında veya tamamen katlanabiliyor.Ford Fiesta Mart 2022 fiyat listesi!

Ford Fiesta'dan avantajlı kampanya 

Düşük faiz fırsatıyla yeni bir Ford otomobil sahibi olun. Yeni bir otomobil satın almak isteyenlere özel Ford, binek araçları olan Fiesta modelinde avantajlı kampanyalar başlatı. Kampanya 7 Mart tarihine kadar tüm Ford yetkili satıcılarında geçerli oluyor. 461 bin TL'den başlayan fiyatlarla otomobiller alıcılarını bekliyor. Müşterilerine, 100 bin TL kredi için 12 ay vadeli yüzde 0.9 faiz kampanya faizi, otomobilin mart ayına ilişkin satın alımlarında geçerli. Belirtilen faiz oranına karşılık gelen aylık taksit tutarı ise 8.990 TL.

Ford Fiesta Mart 2022 fiyat listesi!

Ford Fiesta 2022 Mart ayı fiyat listesi

1 - Ford Fiesta Trend X 4 Kapı 1.5L Ti-VCT 123PS 6 İleri Manuel Benzin
Anahtar teslim Fiyatı:
461.600 Türk Lirası

2 - Ford Fiesta Trend X 4 Kapı 1.5L EcoBlue 120PS 8 İleri Otomatik Dizel   
Anahtar teslim fiyatı:
592.800 Türk Lirası

İremnaz KÖSEOĞLU/Emlakkulisi.com

Peugeot 208'den kampanya! 2022 Mart fiyat listesi belli oldu!

Peugeot 3008'den bahar kampanyası! İşte Mart 2022 fiyat listesi!

Kia'dan bahar kampanyası! İşte Stonic, Xceed, Ceed, Rio, Bango 2022 Mart fiyat listesi!

Renault'ta Clio'da kampanya! 2022 Mart fiyat listesi! Bu fırsat kaçmaz!

Şubat ayının en çok tercih edilen otomotiv markaları belirlendi!

Ford Fiesta Mart 2022 fiyat listesi


Geri Dön