03 / 05 / 2024

Ford Puma Şubat fiyatları ne kadar oldu? İşte Ford Puma 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Ford Puma Şubat fiyatları ne kadar oldu? İşte Ford Puma 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Tasarlanma amacı tamamen sürüş keyfi üzerine olan Ford Puma ve fiyatı her zamanki gibi merak konusu oldu. İşte Ford Puma 10 Şubat 2023 fiyat listesi



SÜRÜŞ TECRÜBESİ

Ford Puma, sürüş keyfinizi artırmak için tasarlanmış bir dizi yenilikçi özelliğe sahiptir. Seçilebilir Sürüş Modları ve Ford Co-Pilot360 gibi, hızlanma, frenleme ve hatta direksiyonu yönetmeye yardımcı olmak için birlikte çalışan etkileyici bir dizi yardımcı teknoloji. Uyarlanabilir Hız Sabitleyici, Çarpışma Önleme Asistanı ve Kaçınma Yönlendirme Asistanı bunlardan bazılarıdır ve hepsi önünüzdeki yolu gözetleyerek olası tehlikelere karşı sizi uyarır.

KİŞİSEL SÜRÜŞ ASİSTANIZ

Ford Co-Pilot360 , sürüş deneyiminizi her zamankinden daha rahat ve keyifli hale getirmek için birlikte çalışan bir dizi teknolojiyi bir araya getiriyor.  Örneğin, Uyarlanabilir Hız Sabitleyici öndeki araca göre hız sabitleyici hızınızı otomatik olarak ayarlar. Sistem, hız işaretlerini bile tanıyabilir ve hız sabitleyici hızınızı buna göre ayarlayabilir.

Ford Puma Şubat fiyatları ne kadar oldu? İşte Ford Puma 10 Şubat 2023 fiyat listesi

DAHA AKILLI BİR HIZ KONTROLÜ

Uyarlanabilir Hız Sabitleyici, hız sabitleyici hızınızı öndeki araca göre ayarlar. İstenen hızı ve öndeki araçla olan mesafeyi girmeniz yeterlidir; Adaptif Hız Kontrolü, trafik koşullarının istenen seyir hızında seyahate izin vermemesi durumunda ayarlanan mesafeyi otomatik olarak korur.

ACİL DURUMLARDA DAHA HASSAS DİREKSİYON

Acil Durum Direksiyon Yardımı, çarpışmalardan kaçınmak için durmuş veya daha yavaş araçların etrafından dolanmanıza yardımcı olur. Sistem, öndeki daha yavaş hareket eden ve duran araçları algılamak için radar ve bir kamera kullanır ve bir çarpışma yakınsa bir araçtan kaçınmanıza yardımcı olmak için direksiyon desteği sağlar. Fren yaparak bir çarpışmayı önlemek için yeterli alan yoksa teknoloji devreye giriyor ve siz de kaçınma hareketini başlatıyorsunuz. Ford Puma Şubat fiyatları ne kadar oldu? İşte Ford Puma 10 Şubat 2023 fiyat listesi

 


Geri Dön